Sťažené dýchanie, nevoľnosť a bolesť hlavy
Dobrý deň.Včera večer ako som si ľahla do postele.zacalo sa mi ťažšie.dychat,tlak na.hrudi, pocit na vracanie a začala ma bolieť hlava.Bola som do rána hore.Mam 20 rokov.Nevie mi niekto stymto poradiť? Ma s takýmto niečím niekto skúsenosť?
@nelly14 ja som mala to isté keď som mala 19, prve som myslela, že som dostala infarkt ☹️, no nakoniec mi zistili “len” tetániu. Novodobý problém mladých …v každom prípade, išla by som na pohotovosť ak sa ti to pred tym nikdy nestalo …aspoň spravia EKG, odber krvi atď., neriskovať, mne nakoniec dali len diazepan na ukľudnenie …
@simonka2000 no mne diagnostikovali tetaniu v 15.rokoch ale nikdy som takýto stav nemala.
@simonka2000 a robili mi vyšetrenia asi 3 roky dozadu a ze všetko mam ok EKG krv..
@simonka2000 Zdravím ako sa dnes máte prešlo stále to mám skoro každú noc je to veľmi hrozne prešlo vám to ako ste to zvládli

Si normalna ??? Tu ti nikto do zaludka nevidi. Smer pohotovost !!!! ak sa ti tazsie dycha. Spravia ti vsetky potrebne vysetrenia. chod hned a necakaj na mailove odpovede SAKRA !!!!!!!!