Štípanie pri pohlavnom styku a cibuľový pach
Ahojte, mám taký problém, že pred troma týždňami som dostala mykózu..gynekológ mi predpísal vag. tablety aj masť, ktoré som užívala týždeň..potom som sa cítila v poriadku, nič ma nesvrbelo, neštípalo..myslela som si,že je všetko OK. Problém nastal, keď sme s priateľom mali pohlavný styk, začalo ma to neskutočne štípať, rezať, bolo to fakt niečo strašné, tak by sme to hneď ukončili... rozmýšľali sme, či problém nebol v suchosti, tak sme na druhý deň použili lubrikant, avšak vôbec to nepomohlo...Taktiež som si všimla (teda nie len ja), že tam dole mám cibuľový pach, ktorý tam predtým nebol, je jedno či som čerstvo umytá či nie... Myslíte, že mám nedoliečenú mykózu? Mali ste už takýto problém? Čo mám robiť?
@bibiana177 myslím e atb budú nanajvys týždeň...môj ol prekvapený ale nemal na výber;)jednoducho to nie sú posledné dni čo sme mohli byť spolu tak vydržal...ja som mu vtedy povedala ze mi je to nepríjemné a predsa sex by mal byť príjemný obom,nie?ved tie ostatné veci môžete robiť ;))))
@yonce a najhorsie ked mam niekam ist a tieto problemy proste idu so mnou a ja som z toho nervozna. Ani v klude po nakupoch, ani s babami na kavicku pretoze som uz nervozna aj sama zo seba 🙄 vyskusam, chcela by som zajtra si ist vybavit konecne ortopeda tak ked z tade pojdem tak sa zastavim aj v lekarni a uvidi sa
koceny pekny vecer. Ja som sa z toho uz vylizala - teda klop klop klop - dufam ze teraz budem mat pokooooj. Myslela som ze to bude trvat este dlhsie ked prve dni som necitila este ziadnu zmenu ale doslo mi ze treba pravidelnost a trpezlivost 🙂 a presne to mi aj pomohlo sa vylizat z toho. Ja som taka vdacna <3

@michellia pokial zena nie je alergicka na niektoru zlozku ktoru obsahuje tak nevidim vobec ziadny dovod preco by ho nemohla pouzivat zena dlhodobo. Dokonca myslim ze v pohode aj opakovane. Ze ked problemy zmiznu prestanes ho pouzivat, o pol roka ti pridu zas tak ho opat nasadis. To je v poriadku 🙂
@bibiana177 chlapovi to treba uplne normalne vysvetlit 🙂 povedat mu kde je problem ze to moze trvat mesiac, par tyzdnov, ze to presne ani ty nevies. Chlap pokial ta ma rad to pochopi