icon

Štípanie pri pohlavnom styku a cibuľový pach

lubkovaandrejka
5. jún 2016

Ahojte, mám taký problém, že pred troma týždňami som dostala mykózu..gynekológ mi predpísal vag. tablety aj masť, ktoré som užívala týždeň..potom som sa cítila v poriadku, nič ma nesvrbelo, neštípalo..myslela som si,že je všetko OK. Problém nastal, keď sme s priateľom mali pohlavný styk, začalo ma to neskutočne štípať, rezať, bolo to fakt niečo strašné, tak by sme to hneď ukončili... rozmýšľali sme, či problém nebol v suchosti, tak sme na druhý deň použili lubrikant, avšak vôbec to nepomohlo...Taktiež som si všimla (teda nie len ja), že tam dole mám cibuľový pach, ktorý tam predtým nebol, je jedno či som čerstvo umytá či nie... Myslíte, že mám nedoliečenú mykózu? Mali ste už takýto problém? Čo mám robiť?

Strana
z2
yonce
20. sep 2016

@michellia pokial zena nie je alergicka na niektoru zlozku ktoru obsahuje tak nevidim vobec ziadny dovod preco by ho nemohla pouzivat zena dlhodobo. Dokonca myslim ze v pohode aj opakovane. Ze ked problemy zmiznu prestanes ho pouzivat, o pol roka ti pridu zas tak ho opat nasadis. To je v poriadku 🙂
@bibiana177 chlapovi to treba uplne normalne vysvetlit 🙂 povedat mu kde je problem ze to moze trvat mesiac, par tyzdnov, ze to presne ani ty nevies. Chlap pokial ta ma rad to pochopi

veronicka88
20. sep 2016

@bibiana177 myslím e atb budú nanajvys týždeň...môj ol prekvapený ale nemal na výber;)jednoducho to nie sú posledné dni čo sme mohli byť spolu tak vydržal...ja som mu vtedy povedala ze mi je to nepríjemné a predsa sex by mal byť príjemný obom,nie?ved tie ostatné veci môžete robiť ;))))

mladenca
22. sep 2016

@yonce a najhorsie ked mam niekam ist a tieto problemy proste idu so mnou a ja som z toho nervozna. Ani v klude po nakupoch, ani s babami na kavicku pretoze som uz nervozna aj sama zo seba 🙄 vyskusam, chcela by som zajtra si ist vybavit konecne ortopeda tak ked z tade pojdem tak sa zastavim aj v lekarni a uvidi sa

michellia
26. sep 2016

@yonce jasne jasne tomu rozumiem. Tak to by mohlo byt fajn, nemyslim si ze by som mala byt na nejaku z tych zloziek co si pisala alergicka. Som velmi zvedava kedy sa mi podari z tohto problemu vylizat 😔

yonce
20. okt 2016

@mladenca je to tak, tie problemy su s nami stale ked sa uz raz objavia a my vcas nezakrocime a presne ako pises dokazu nam zneprijemnovat aj bezne cinnosti, bezne veci ktore robime. Ako sa mas? stale problemy pretrvavaju?

michellia
7. nov 2016

koceny pekny vecer. Ja som sa z toho uz vylizala - teda klop klop klop - dufam ze teraz budem mat pokooooj. Myslela som ze to bude trvat este dlhsie ked prve dni som necitila este ziadnu zmenu ale doslo mi ze treba pravidelnost a trpezlivost 🙂 a presne to mi aj pomohlo sa vylizat z toho. Ja som taka vdacna <3

mladenca
9. nov 2016

@yonce vies co mam pocit, ze sa to zlepsuje ale stale nemam odvahu len tak ist niekam na bazen alebo tak aby mi to zbytocne vsetko len neskomplikovalo. Minuly vikend sme chceli ist na wellness ale nakoniec sme to odhlasili radsej nech sa z toho dostanem uplne a potom 🙂

michellia
9. nov 2016

@mladenca musis dat tomu asi este par dni, mozno tyzden. U kazdej zeny ako som sa aj ja presvedcila uz sama na sebe, je to ine. Niektorej to trva par dni kym sa z toho dostane, ina sa dostava mesiace, ale podstatne je verit!

mladenca
11. nov 2016

@michellia dakujem ti za povzbudive slova, mna tesi uz len to ze vidim nejake pokroky, aj ked male podstatne je ze citim ze je mi lepsie, keby som necitila tak neviem co by som robila 🙂

Strana
z2