Strašná bolesť zuba: Čo môže byť príčinou?
Veľmi ma začal bolieť zub v ktorom už vraj nemám nervy sám odumrel . Lekárka mi to čistila pred mesiacom celé zubné kanáliky lenže terez to začalo bolieť na dotyk tak že keď náhodou sa toho dotknem idem vyskočiť po plafon a nedajbože sa toho dotknú a hryst na Tom nemysliteľné takú boliest som v živote nezažila nevie niekto poradiť ? Volať môžem až ráno zubárovi a idú tri dni voľna ďakujem za rady či to bude zápal alebo nejaký hnis nemá nik skúsenosť? .
Choď na pohotovosť a tam ti to vyberu a nechajú aspoň otvorený zub. Ja som si to vyberala sama a strane má to bolelo.
Na pohotovost a dat si ten zub vytiahnut. Moja obvodacka vzdy velmi varuje pred mrtvymi zubmi, sama mala kvoli nim velmi vazne problemy so srdcom. Taketo hlboke zapaly netreba podcenit.
@seron2 mne takto robili panoramu snimok a ked videli, ze tam je zapal otvorili zib znovu a precistili. Ozvalo sa to asi po 15 rokoch a zasa panorama a resekcia - zubna chirurgia (zachranili mi aj ked mrtvy, ale predsa moj zub)
@aliaray1 Dobry vecer. Prosim Ta,mozem sa opytat, ked Ti vtedy zub otvorili, ako dlho zostal otvoreny?dakujem krasne
@aliaray1 Dobry vecer. Prosim Ta,mozem sa opytat, ked Ti vtedy zub otvorili, ako dlho zostal otvoreny?dakujem krasne
@gabuska7 ahoj, neostal otvoreny, zubar ho vyplnil vlozkou. Ja by som zub otvoreny nedovolila, hrozi infekcia az sepsa. Teraz odsudili v CR dve zubarky skrz chlapceka co takto kvoli otvorenemu zubu zomrel na sepsu.

Nevolala by som, rovno by som tam šla. Ráno zvyknú ošetrovať bolestivé a neobjednané. Mňa tak bolel mŕtvy zub s hnisom pod koreňom - nerv vytiahnutý a vždy, keď mi ho uzavreli, do večera som bola zelená od bolesti. Otvorili, prečistili, nechali pár dní otvorený. Aj atb som brala. Držím prsty nech ti je lepšie 😉