icon

Strata menštruácie po potrate

lexilaracroft
9. apr 2017

Pytam sa za sestru ona este deti nema a uz prve potratila je to uz par mesiacov a menstruacia neprisla. Zazil to niekto z vas? Moc by jej pomohlo krby sa nemusela bat.

kim12345
•
9. apr 2017

Ja som po potrate a následnom čistení čakala na ms 8 mesiacov,myslím,že to chce čas

ikonica
•
9. apr 2017

hmm ja som prisla o babo v 12 tt.. prestalo sa vyvijat v 9 tt... potrat sa rozbehol spontanne ale nakoniec bolo potrebne docistenie... ms prisla na 28 dni po kyrete... druha na 27 den... bolo to tiez prve tehu... sestra s tym bola u lekara? nedal jej vyvolavacku?

ikonica
•
9. apr 2017

a predtym mala ms pravidelnu? neudiali sa okrem potratu aj dalsie zavazne zmeny? napr. rychle schudnutie, nejake ine traumatizujuce zazitky?

lexilaracroft
autor
•
9. apr 2017

Myslim ze nie stale ma taku istu postavu mozno len pribrala. No ona isla na zakrok v 11tt

bosoriak
•
9. apr 2017

@lexilaracroft smer lekar, par mesiacov uz je trochu dost.

lexilaracroft
autor
•
9. apr 2017

Ved to jej hovorim aj ja

grandzero9
•
10. apr 2017

nechapem preco este nebola u lekara a prave ak sa jej nieco taketo prihodilo vsak to nie je len tak😨 ako ja tomuto nerozumiem niekedy chodite k lekarovi s kazdou hlupostou a ked sa edju zavazne veci tak cakate neviem na co... urychlene smer k dr ak tam este nebola

zuzi0911
•
10. apr 2017

Smer dr,,,

zuzanalumnitzerova
•
10. apr 2017

Ashermanov syndróm skúste preštudovať, a URCITE k lekárovi.

lexilaracroft
autor
•
10. apr 2017

Ja som sa to len teraz dozvedela povedala som jej to iste co vy ze ma ist doktorovi no ona sa asi boji vysledku preto este nebola a uz o tom nechce ani hovorit tak sa trapim ja

ertlovik18
•
10. apr 2017

@lexilaracroft budes ju k tomu musiet nejako prinutiti takto straca cas a ak by to nedaj boze nebolo dobre co potom nech len pekne ide mozno o nic nepojde a telo sa len spamatava to by bolo aj normalne kazda mame ine telo ale neodkladala by som to a ty musis len vydrzat a stat si za tym ze musi ist

lexilaracroft
autor
•
11. apr 2017

@ertlovik18 dakujem snazim sa jej byt oporou no ona sa mi vyhyba mozno jej vadi ze ja mam deti dve a ona nema ziadne.