Strata menštruácie po potrate
Pytam sa za sestru ona este deti nema a uz prve potratila je to uz par mesiacov a menstruacia neprisla. Zazil to niekto z vas? Moc by jej pomohlo krby sa nemusela bat.
hmm ja som prisla o babo v 12 tt.. prestalo sa vyvijat v 9 tt... potrat sa rozbehol spontanne ale nakoniec bolo potrebne docistenie... ms prisla na 28 dni po kyrete... druha na 27 den... bolo to tiez prve tehu... sestra s tym bola u lekara? nedal jej vyvolavacku?
a predtym mala ms pravidelnu? neudiali sa okrem potratu aj dalsie zavazne zmeny? napr. rychle schudnutie, nejake ine traumatizujuce zazitky?
Myslim ze nie stale ma taku istu postavu mozno len pribrala. No ona isla na zakrok v 11tt
nechapem preco este nebola u lekara a prave ak sa jej nieco taketo prihodilo vsak to nie je len tak😨 ako ja tomuto nerozumiem niekedy chodite k lekarovi s kazdou hlupostou a ked sa edju zavazne veci tak cakate neviem na co... urychlene smer k dr ak tam este nebola
Ja som sa to len teraz dozvedela povedala som jej to iste co vy ze ma ist doktorovi no ona sa asi boji vysledku preto este nebola a uz o tom nechce ani hovorit tak sa trapim ja
@lexilaracroft budes ju k tomu musiet nejako prinutiti takto straca cas a ak by to nedaj boze nebolo dobre co potom nech len pekne ide mozno o nic nepojde a telo sa len spamatava to by bolo aj normalne kazda mame ine telo ale neodkladala by som to a ty musis len vydrzat a stat si za tym ze musi ist
@ertlovik18 dakujem snazim sa jej byt oporou no ona sa mi vyhyba mozno jej vadi ze ja mam deti dve a ona nema ziadne.

Ja som po potrate a následnom čistení čakala na ms 8 mesiacov,myslím,že to chce čas