Sú to naozaj štípance od ploštice?
Prosím vás, ktorá ste to reálne mali... Sú to štípance od ploštice? 🙁🙁🥺🥺🥺🥺
Nie, to nevyzera na stipanec. Stipance od plostice su ako od komara, len byvaju vedla seba, ale nie takto nakope. Nemaju biele ciapocky, ale skor tmavsie cervene v strede.
@123miaa123 pane bože ja verím že máte pravdu a je to radšej ono ako štípance od ploštice 🥹🙏🙏🙏
@veselo_neveselo aj na nohe mám zas takto,preto myslím že sú to štípance od ploštice 🥹
@christinka1 áno, sú to štípance, najprv sú normalne štipance, potom sa zmenia, su z nich len také červené bodky a potom sa urobia akokeby pľuzgieriky s vodou. A strašne to svrbí. Natierať fenistilom a k tomu zodak alebo niečo na alergiu.
Všetko vystriekať sprejom, matrace daj von na balkón ak máš, vyprať, vyvetrať a poumývať posteľ dezinfekciu. Vyprať aj koberce a závesy. A vystriekať všetky izby, nielen spálňu.
@katie253 no tak teraz neviem kks... Čo to je asi budem musieť vybehnúť kožnej s tým
@christinka1 ak si rano nájdeš ďalšie, tak blcha. Vezmi si baterku do postele a keď budeš cítiť šteklenie, tak si zasvieť pod perinu, skús ju nájsť.
@deti95060810 pasovy opar je preto pasovy, ze ide v pasoch, nie taketo random bodky...mala som..
Mne to vyzerá ako od ploštice. V noci skús popozerať či dáku nenájdeš, cez deň nie sú aktívne. A ak nájdeš, odporúčam okamžite kontaktovať deratizera. S tým si sama neporadis
@christinka1 Ahoj, veľa je na internete info ohľadom ploštíc. Určite teba ísť ku lekárovi a potom deratizer, ak lekár potvrdí tvoje podozrenie.

@christinka1 podla mna ano