icon

Sú toto strie?

4. sep 2023

Ahojte sú toto strie? Objavila som to doslova dnes. Nechápem z čoho. Rapídne som neschudla nemám sedavé zamestnanie. Dá sa to nejako riešiť? Nemám ešte ani 30 :(

Sú toto strie?
ivik4
•
4. sep 2023

Ano a co ked nemas este ani 30? Klud, nic strasne

ikonica
•
4. sep 2023

Vek s tym nema nic... Ja som mala na bokoch uz v 12 rokoch.. co mi rychlo prdel narastla... Paradoxne po dvoch tehu vo vyssom veku mi pnepribudla ani jedna... A to som ocakavala, ze budem mat brucho po mame... Tej sa ich pocas tehu narobilo vela...

syslik81
•
4. sep 2023

strie niesu len chudnutim ale i priberanim ci inym popraskanim koze.... jedine co pomoze natierat kozu nech je elastickejsia ..ale aj tak vacsinou je to dedicne - stav pokozky a mozes sa aj v svatenej vode macat a aj tak tam budu .. hold telo je telo

barbora0308
•
4. sep 2023

Mne sa strie objavilo este na zakladnej skole, ked som velmi zhurta vyrastla, najprv iba na kolenach a nasledne aj na bokoch. Dalsie sa objavili na zadku, ked som na strednej troska pribrala. Mam ich dodnes a som rada, ze ich aspon po porode nemam na bruchu 😁. Takze ak su to tvoje prve, tak mozes byt rada...btw podla mojho muza su strie sexy, takze ja uz fakt neriesim 😅.

citron25
•
Odpoveď bola odstránená
•
syslik81
•
4. sep 2023

@citron25 strie a cvicenie nemaju spolu nic spolocne .. a nikdy nehovor nikdy ..

barbora0308
•
4. sep 2023

@citron25 to je asi taka blbost, ako keby som ja napisala, ze sa mi cvicenim predlzia nohy a moja postava hrusky zmeni na postavu stihlej modelky s malou ritou 🤦.

liusa82
•
4. sep 2023

ale dá sa aj od cvičenia strie získať.Ja som sa tak krútila na rotane že si vyformujem postavu a to som nebola ani pribratá normálne chudá a presne v tých miestach sa mi porobili ale dala som si ich odstrániť.Takže dá sa dnes už aj to

viestta
•
4. sep 2023

@citron25 nekric hop kym nepreskocis. Vies kolko muzov ma strie na pivnom pupku? A ti co rychlo naberu svalovu hmotu ich maju tiez a na uplne nezvycajnych miestach.

ikonica
•
4. sep 2023

@viestta znamy rychlo nabral na antidepresivach a tiez mal obrovske strie cez cely chrbat... Cize tiez by som povedala, nech nema chlapik(?) silne reci, ze NIKDY ich nebude mat...

citron25
•
Odpoveď bola odstránená
•
domkakvet
•
4. sep 2023

@citron25 tak to by som chcela vidiet ako ich nebudes mat.

minenkak
•
4. sep 2023

Strie majú asi všetci,normálna reakcia kože

minenkak
•
4. sep 2023

@citron25 určite máš len nevidíš

terry658
•
4. sep 2023

Mne sa tiež spravili z rýchleho rastu na základnej. Potom po pôrode som ako zebra a už neriešim. Mám 31. Táto doba príliš rieši nepodstatné veci. Za jednu striu sa svet nezrúti,za pár rokov ju pravdepodobne ani nebude vidno.

citron25
•
Odpoveď bola odstránená
•
minenkak
•
4. sep 2023

@citron25 odfoť ale aj chrbát ruky a lýtka a daj tu nech ti odpovieme všetky

citron25
•
Odpoveď bola odstránená
•