Sú vo vašom okolí teraz všetci chorí?
Momentálne chorá som, dnes to chcem vyležať.
ak myslíš horúčka, kašeľ, nádcha... NIE.
U nás skôr brušná viroza
@anonym_autor
U nás od novembra už s malými prestávkami zdravia. Aj v okolí teraz je toho dosť.
@anonym_autor na hlavu -ano.
@anonym_autor My chori sme - pred mesiacom nekonecny kasel, teraz epidemia brusnej virozy v skolke.
Poslušne hlásim: u nás všetko ok. Ale keďže som to práve napísala, tak sa to určite čoskoro zmení 😃
Máme nadchu, ale môže to byť aj alergia.
Nie, nikto. Od 17. novembra, kedy moj 11 rocny bol naposledy chory (dovtedy tyzden skola, tyzden doma) ako zazrakom nikto. Stredny syn mal trochu viac sopla, niekedy v januari, ale inak nic.
Ja som chvalabohu Ok, ale muža to chytilo v sobotu. Tak som ho nadopovala Cetalgenom, liala doňho čaj so zázvorom a citrónom. Dnes šiel do práce, tak uvidíme poobede, čo bude hovoriť. Ale vyzeral byť už v pohode.
Ja mam pocit, ze vkuse je niekto chory. Uz normalne neviem, co vsetko si dat na imunitu, aby som to preckala.
Ja som teraz chora, minuly tyzden priatel. Okrem nas 2 v nasom okoli nikto.
U nas v okolí črevné problemy veštci. Teraz uz nje, ale cca 2-3 týždne sa to držalo
@anonym_autor nie
@anonym_autor v práci každý chorý okrem mňa 🤔
@anonym_autor ja mám zas pocit že áno
Boli sme chorý ja ,manžel aj mladšia dcéra a teraz po asi týždni to už má aj staršia dcéra
A od vsadial počujem kašeľ,smrkanie a tak
My sme boli zdravý celú zimu a teraz nás to chytilo
@anonym_autor nas tiež niečo chytilo. Syn horúčky 3 dni, muž 1 deň horúčka a ja hrdlo 2 dni.

Teraz nie
Pred mesiacom ano