icon

Sú závraty spôsobené telefónovaním, deratizáciou alebo niečím iným?

8. apr 2026

Ahojte

Pred mesiacom sme malí deratizaciu na ubytovni a býva mi často zle závraty a podobne alebo to môže byť z telefónovonia?

anonym_38fcd2
8. apr 2026

@anonym_autor ak popri telefonovaní vypiješ liter vodky, tak môže to mať súvis.

anonym_a7cca2
9. apr 2026

@anonym_autor z telefonovania ? 🤣🤣🤣 akože, keď s niekym voláš ? 🫣🫣🫣 žartuješ iba však

moonlight1210
9. apr 2026

Ak vam robili chemicky postrek, tak ano, mohla si sa nadychat a priotravit.

Z telefonovania ibaze drzis pritom hlavu nakrivo a zablokujes si krcnu chrbticu. Inak nie.

Ak rozmyslas o nejakom ziareni, tak jedine ze denne pretelefonujes v kuse 12 a viac hodin bez prestavky. Alebo zijes na streche pri nejakom vysielaci.

autor
9. apr 2026
@moonlight1210

Ak vam robili chemicky postrek, tak ano, mohla si sa nadychat a priotravit.

Z telefonovania ibaze drzis pritom hlavu nakrivo a zablokujes si krcnu chrbticu. Inak nie.

Ak rozmyslas o nejakom ziareni, tak jedine ze denne pretelefonujes v kuse 12 a viac hodin bez prestavky. Alebo zijes na streche pri nejakom vysielaci.

@moonlight1210 ako keby mám úzkosť z toho mi príde

moonlight1210
9. apr 2026

Tak to nema nic s postrekom, ani telefonovanim. To mas zo psychiky.

anonym_d48050
9. apr 2026

@anonym_autor nedávam si slúchadlo ku uchu keď mám dlhé hovory, volím radšej hlasný odposluch. Telefonovanie som obmedzila kvôli bolestiam hlavy. Ale ak bolesť začala po deratizácii, treba pravidelne vetrať. Väčšinou tá chémia má účinkovať dlhšie a preto ju stále inhaluješ.

anonym_0603fc
9. apr 2026

Ako ti napadla taka hlupost? Ved pises, ze mnas uzkosti. Sup k psychiatrovi.

anonym_87ac61
9. apr 2026

@anonym_autor Rozhodne sú tvoje závraty spôsobené z tvojej bdelej pôsobnosti na koňovi.