Sú závraty spôsobené telefónovaním, deratizáciou alebo niečím iným?
Ahojte
Pred mesiacom sme malí deratizaciu na ubytovni a býva mi často zle závraty a podobne alebo to môže byť z telefónovonia?
@anonym_autor z telefonovania ? 🤣🤣🤣 akože, keď s niekym voláš ? 🫣🫣🫣 žartuješ iba však
Ak vam robili chemicky postrek, tak ano, mohla si sa nadychat a priotravit.
Z telefonovania ibaze drzis pritom hlavu nakrivo a zablokujes si krcnu chrbticu. Inak nie.
Ak rozmyslas o nejakom ziareni, tak jedine ze denne pretelefonujes v kuse 12 a viac hodin bez prestavky. Alebo zijes na streche pri nejakom vysielaci.
Ak vam robili chemicky postrek, tak ano, mohla si sa nadychat a priotravit.
Z telefonovania ibaze drzis pritom hlavu nakrivo a zablokujes si krcnu chrbticu. Inak nie.
Ak rozmyslas o nejakom ziareni, tak jedine ze denne pretelefonujes v kuse 12 a viac hodin bez prestavky. Alebo zijes na streche pri nejakom vysielaci.
@moonlight1210 ako keby mám úzkosť z toho mi príde
@anonym_autor nedávam si slúchadlo ku uchu keď mám dlhé hovory, volím radšej hlasný odposluch. Telefonovanie som obmedzila kvôli bolestiam hlavy. Ale ak bolesť začala po deratizácii, treba pravidelne vetrať. Väčšinou tá chémia má účinkovať dlhšie a preto ju stále inhaluješ.
Ako ti napadla taka hlupost? Ved pises, ze mnas uzkosti. Sup k psychiatrovi.
@anonym_autor Rozhodne sú tvoje závraty spôsobené z tvojej bdelej pôsobnosti na koňovi.

@anonym_autor ak popri telefonovaní vypiješ liter vodky, tak môže to mať súvis.