Súvisí čierny kašeľ so zvýšeným počtom prisťahovalcov alebo neočkovaním?
Čierny kašeľ
Môžu za to bioneočko matere, môžu za to UA prisťahovalci? Čo vy na to? Váš názor?
Pokial viem, aj v UA maju povinne ockovanie proti ciernemu kaslu. Ale vinnik sa vzdy najde. Ked nie Zidia, tak Ukrajinci 🤷♀️
@zuza265 ahoj, opýtala som sa presne tak, ako sa vyjadrujú ľudia v rozličných článkoch s touto témou, na sociálnych sieťach.
@danielahamar mater nie je pre mna ok pomenovanie normalne cudzich ludi. Nikdy by som nezastavila mamku s dietatom a nenazvala ju mater. V kontexte su hned obvineni ua pristahovalci. Pride ti to ok? Ako ano. Fajn. Tvoja vec. Ale citanie s porozumenim by som dotrenovala 🙂
ps: poradim ti, ja som sa nikde nevyjadrila o nadavkach
@zuza265 🤔 ešte raz a pomaličky, asi ty potrebuješ natrénovať porozumenie. Mater nie je ok, ale čo je zle na prisťahovalcoch? To akoby si povedala, že cigán alebo róm je nadávka🫣
@danielahamar skus znova pointu celeho pisaneho textu. Ak ti pride ok, ok. Mne nie 🙂 nejde len o slova. To je ale pre niekoho tazke no

Podla mna sa hlavne dalo opytat krajsie 😉 som sice ockovana a nie som pristahovalec (akykolvek), ale uprimne tato otazka svedci o tebe…