icon

Súvisia nevoľnosti s bolesťou chrbtice?

2. okt 2024

Ahojte. Mojim velkym problemom je chrbat. Bolieva ma v roznych castiach. V poslednom case sa mi ta bolest zacala spajat aj s pocitom lahkej nevolnosti. Napr. ze ma picha vlavo pri chrbtici a zaroven citim tu nevolnost. Nie je to intenzivne, ale predsa. Nemyslim si, ze to ide z vnutornych organov, tu bolest pocitujem vyslovene ako bolest chrbta. Stretol sa s tym niekto?

werony_n
•
2. okt 2024

Áno, bežne mi je zle od chrbtice od bolesti hlavy, až po pocitu na vracanie, skus si nájsť nejaké cviky, prípadne dobrý fyzio, aby ti uvoľnilo

rozculena
•
2. okt 2024

to býva od krčnej chrbtice,ten pocit na vracanie.Choď k fyzioterapeutovi,kým budeš čakať na termín u ortopéda,nech ti predpíše rehabilitácie.

autor
•
2. okt 2024

@werony_n dakujem za odpoved, a ak sa mozem spytat, odkial vies ze je to urcite z chrbtice? Ja nemam vyslovene “seknute”, ale citim pri niektorych pohyboch jemne pichanie na jednom mieste

werony_n
•
2. okt 2024

Stačí, že máš stuhnuté svalstvo, nemusí sa jednať hneď o seknutie . Ja nehovorím, že to musí byť tak na 100%, ale poznám tie pocity na základe vlastnej skúsenosti.

rozculena
•
2. okt 2024

mňa pichá v stehne,v slabinách...a je to z chrbtice

zlatican
•
2. okt 2024

Ja som mala bolesti chrbtice s navoľnosťou a nakoniec ma operoali na slepé črevo. Z čreva to môže vyrážať až do chrbtice. Po operácii čreva tráviace problémy nemám, iba bolesti chrbtice zostali.

janci8877
•
11. máj 2026

@anonym_autor ahoj, Ako si nakoniec dopadla? Dakujem