icon

Švédske kvapky po druhom cisárskom na bolesti brucha,kŕče,nafúknutie

diablica697
30. jan 2019

Ahojte,maminky,
v decembri som porodila nášho druhého synčeka cisárskym.Teraz mesiac po pôrode ma na pravej strane a okolo pupku začalo dosť bolieť brucho,keď si ho stlačím tak to bolí ako modrina,mnohokrát ma takto isto bolí brucho aj bez stláčania uprostred noci,zvyknem mávať aj kŕče,pocit,ako keby som bola nafúknutá.Užívala som Espumisan aj homeopatický liek na plynatosť,žiaľ mi nepomohli.
Tak som šla na sono a chirurgiu.Na sone som mala všetko ok,akurát mám ešte zväčšenú maternicu, čo je mesiac po pôrode normálne.Na chirurgii mi povedali, že to budú pravdepodobne zrasty po cisárskom,alebo to môže byť otočené hrubé črevo,alebo cysta,ale že to sa dá potvrdiť s vyriešiť len laparoskospickou operáciou.Vravel,že mám počkať ešte 3-4 mesiace,či sa mi to neupraví samo, a ak sa to neupraví,tak mi spravia laparoskopiu a jednou cestou mi vyberú aj slepé črevo,aby som už nemala do budúcna problémy.
V niektorej diskusii som čítala,že niekomu odporučili na zrasty a bolesti iŠvédske kvapky.Má niekto z Vás s nimi skúsenosť?Pomohli?