Svrbenie hlavy: Môže byť spôsobené stresom?
nemam vsi a hrozne ma svrbi hlava
mam hrozny stres moze byt z toho?
zmenila som sampon nerozumiem, preco ma tak hrozne vsrbi
nemate skusenost?
dakujem
Vši, seborea, alergia na šampón/farbu alebo nenosíš teraz v zime nejakú novú čiapku? Možno sa ti v nej potí hlava alebo ti nesadol materiál.
Treba skúmať a najlepšie navštíviť kožného.
Ja mám seboreu a chválabohu sa to lepší, mám špecialne produkty na pokožku hlavy aj na vlasy, musím uznať, že svrbenie ustúpilo.
Toto som aj ja spravila, že zmenila šampón a išla som si vlasy vysklbat, tak hneď som sa zmyla pôvodnym a dobre bolo
@ina2405 Mám také vodičky, plus šampón na čistenie pokožky a tabletky. Len treba dodržiavať správny postup, aby to malo účinok, ja chodím aj pravidelne, každý mesiac na kontrolu, s kamerou mi kontroluje pokožku a vidím sama na obrazovke, ako sa to zlepšuje. Idem ti odfotiť, čo používam, kúpiš v lekárni bez problémov, len je to trocha drahšie.
Mňa svrbí keď použijem šampón pre ľudí. Keď si umývam prírodným mydlom, alebo šampónom pre mačky alebo psí ( sú jemnejšie)je to v poriadku.

Aj mňa veľmi hlava svrbela , myslela som, že je to šampónom . Zmenila som ho teda a hlava stále svrbela. Dala som si ju skontrolovať máme niekoľko krát. Žiadne vši nenašla. Raz som si večer umyla hlavu a v tom chuchvalci čo som vytiahla z hrebena po rozcesani som našla 2ks vší 😭