icon

Svrbenie v zadku

podkolienka951
15. nov 2014

Ahoj, už 2 dni ma svrby zadoček. Neviem čo s tím. Prosím poradte.

bonaqa2013
15. nov 2014

Umyť.

pribinak
15. nov 2014

Mydlom!

eva7780
15. nov 2014

poškrabkať po umytí

mamcucha
15. nov 2014

Ja vas niektore nechapem. Taketo komenty, to ste jej teda pomohli... 😀

@podkolienka951 k lekarovi a vyter. Mozu to byt parazity..

katrin21
15. nov 2014

@podkolienka951 odhliadnuc od tej hrubice a pomenovania" zadoček" ..( nemalo tam byt skor konečnik??) ...
moze to byt len po zlom umyti/utreti vystipana pokožka , naozaj mozno staci dobre mydlom umyt, osušiť a pripadne nakremovať napr. hojivym zazrakom od Oriflame, alebo detskym kremikom...
Ale mozu to byt aj mrle, hlavne ak by ta to svrbelo napr. viac na vecer a na noc.. tak to byva u deti, ked maju mrle... ak nepomoze umytie a namastenie, sup a vyter.

martinaxx
15. nov 2014

@podkolienka951 ja si myslím,že to budú mrle-treba pozrieť v stolici či tam nemáš také malé biele pol cm dlhé mrle,ak áno doktor ti dá tabletky 🙂

keziah
15. nov 2014

@podkolienka951 moze to byt reakcia na novu drazdivu kozmetiku alebo toaletak.
potom mi napadaju tie mrle alebo ine parazity, je na to nejaka tabletka, co treba zjest 2 krat, vermin tusim? dalsia moznost su zvysene kvasinky, nehryzie ta zospodu aj vedla? ak ano, tak to moze byt vinnik. a posledne mi napada, ze mozes mat hemoroid.

pupavka123
15. nov 2014

...svrby...nie nahodou svrbí???...jaj baby,jasne,ze Vas svrbí rit,ked ani pisat poriadne neviete

0silvia0
15. nov 2014

@podkolienka951 môžu to byť aj plesne/candida v črevách, skús vysadiť sladkosti a sacharidové jedlá na nejaký čas...

podkolienka951
autor
16. nov 2014

No detsky kremík som skúšala a nič. Ale svrbí ma to rovnako. Ako mam ďalej postupovať.

@martinaxx - No v stolici som nič nevidela. A ani by som to nevedela nejako zistiť.

misada
16. nov 2014

@podkolienka951 ahoj ja tipujem že sú to kvasinky alebo parazity. To druhé ti zlikviduje Vermox a to prvé je beh na dlhú trať, základom sú probiotiká a prísna protikvasinková diéta.V každom prípade, návšteva u lekára je viac ako potrebná.

lyzzy
16. nov 2014

@bonaqa2013
@pribina.... A ešte keď jej tečie aj tepla voda....tak ma vyhraté!!!!😉

keziah
16. nov 2014

@podkolienka951 skus zbehnut za doktorom, nech ti skusi nejak vykultivovat ster alebo vzorku na pritomnost parazitov vratane tej candidy. a pokial mas po porode, si horuca kandidatka aj na hemoroidy, tie vraj tiez sposobuju svrbenie, myslim, ze tam je zase diagnostika na gynekologii. drzim palce, nech pricinu objavis a odstranis cim skor.