icon

Syndróm lepivých doštičiek

5. júl 2025

Prosím máte niekto diagnostikovanu tuto poruchu zrážania krvi? Boli ste na operácii s týmto syndrómom? Mna caka operácia a bojim sa veľmi trombózy

domka222
•
5. júl 2025

Však normálne pred zákrokom vysadíš lieky a potom nasadíš späť

autor
•
5. júl 2025
@domka222

Však normálne pred zákrokom vysadíš lieky a potom nasadíš späť

@domka222 nekazali mi vysadit lieky. Bojim sa ze po zakroku dostanem trombozu aj napriek tomu ze beriem anopyrin

domka222
•
5. júl 2025

Nič ti nepovedali,keď videli,že berieš anopyrin? Čoho sa tak bojíš? Však po zákroku nasadíš znova lieky.

autor
•
5. júl 2025
@domka222

Nič ti nepovedali,keď videli,že berieš anopyrin? Čoho sa tak bojíš? Však po zákroku nasadíš znova lieky.

@domka222 povedali ze nemám vysádzať. Nastupujem den pred operáciou, mozno sa vysadi len v den operácie ja neviem. Ty mas sld?

domka222
•
5. júl 2025

Áno

autor
•
5. júl 2025
@domka222

Áno

@domka222 a bola si na operácii niekedy?

domka222
•
5. júl 2025

Áno

autor
•
5. júl 2025
@domka222

Áno

@domka222 mozem vedieť na co? Akú si mala starostlivosť po operácii, nemala si problémy? Vies ja som po sekcii mala emboliu ale vtedy sa nevedelo o sld. Preto mám z toho neskutočny strach že sa to bude opakovať alebo ešte horšie

bejbs123
•
Autor odpoveď zmazal
•
30majka71
•
5. júl 2025

Akože nekazali vysadiť lieky? Anopyrintreba vysadiť 7 dní pred operáciou. Nasadí sa fraxiparine/clexan, injekcie a pokračuje sa po operácii, a potom sa znova prejde na anopyrin. Treba si tam zavolať či oni vôbec o tom vedia, resp možno poslali na hematologiu pred operáciou

domka222
•
5. júl 2025

Mala som dva normálne pôrody,operácia hemangiómu,vyberanie zubu na chirurgii.

autor
•
5. júl 2025

No pani co mi volala ohľadom hospitalizácie povedala že sa anopyrin nevysadza tak ja neviem

bejbs123
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
5. júl 2025
@bejbs123
Odpoveď bola zmazaná

@bejbs123 nie volala mi ze posiela pozvánku na hospitalizáciu. Pýtala som sa na anopyrin, povedala nech počkám na linke, niekam odbehla sa opýtať a povedala nech nevysadzam

bejbs123
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
5. júl 2025
@bejbs123
Odpoveď bola zmazaná

@bejbs123 ja idem na katetrizáciu srdca, nie na otvorenú operáciu

simona1998
•
5. júl 2025

Známa mala problémy po operácii pretože bola moc nariadená , mala vysadiť anopyrin ale zabudli jej to povedať . Určite sa informuj viac

bejbs123
•
Autor odpoveď zmazal
•