Tabletka po a výtok sfarbený do červena
tak baby, vopred upozornujem ze momentalne fakt nemam naladu citat nejake vyjadrenia moralistiek...
no ale k teme.....menzes mi skoncil 13.10. a tabletku "po" som uzila 17.10. (myslim ze nikomu nemusim vysvetlovat z akeho dovodu, aj ked by mali byt v tom obdobi relativne neplodne dni, dala som pre istotu, fakt nepotrebujem momentalne otehotniet)
okrem toho ze som fakt strasne precitlivela, co prisudzujem vedlajsim ucinkom tabletke po som mala teraz tri dni po uziti tablety a styri dni od sexu cervenosfarbeny vytok, ja sa len modlim ze to nie je nejake uhniezdovanie vajcika....prosim baby ktore uz mate skusenosti s tabletkou po a nahodou sa vam stalo to co mne, prosim ukludnite ma ze o nic nejde ak ste teda fakt neotehotneli..vrela vdaka
Ja si myslim, ze tehotna byt nemozes, na to ta tabletka sluzi.. Ja som ju uzila raz v zivote a povedala som si, ze nikdy viac, lebo som mala rozhadzany cely cyklus dalsieho pol roka..Takze si skor myslim, ze za vytok mozu hormony, narusila si v podstate ten mesacny menstruacny cyklus..Tot moj nazor🙂 Vela stastia🙂)
@pocahonntas tabletka po....u mna fungovala tak,ze nijako 🙂 po 9 mes.krasne zdrave dietatko.
asi tych 80% a nieco co tam pisu nemusi byt vzdy dost 🙂))
no baby vdaka za komentare...ale teda ja som sa riadne vyplasila....este hlavne preto lebo v piatok som si dala tabeltku a dovtedy vsetko ok a vcera (pondelok vecer) som si dala caj z lubovnika bodkovaneho a dnes ten vytok a psychika v riti (s prepacenim) a potom v pribalovom letaku citam ze ucinnost tablety sa moze znizit ak sa uzije lubovnik bodkovany....ale co si myslite? je to asi myslene v ten isty den ked sa uzije tableta s lubovnikom nie? po par dnoch od uziti tabletky by to snad nemalo mat ziadnen negativny ucinok ci?
@katarinamarkova prosim ta ako a kedy po uziti tablety si zistila ze si v tom? mala si aj krvavy vytok?
@pocahonntas a nemas pribalovy letak? tam su vsetky mozne neziaduce ucinky, resp. ak ho nemas, pozri si na nete a uvidis, mozno je to normalne
@pocahonntas u mna to bolo tak o tri tyzdne cca po 🙂 vytok taky trosilinku sfarbeny krvou asi na druhy den.....ked menzes neprisiel ako mal, myslela som ze z tabletky cyklus zozhodeny, pre istotu som len spravila test 🙂
ale je urcite vacsia sanca ze tehotna nie si, ako by si mala byt....neboj, klud 🙂 pre istotu sprav neskor test, prajem vysledok taky ako si prajes....aj ked ja som neskor bola stastna ze ten moj vysiel tak ako vysiel 🙂))
s tym lubovnikom opatrne - on sam o sebe moze sposobovat psychicke vykyvy.
@katarinamarkova ja som dala lubovnik prave preto, ze mal skludnit psychiku a cele telo uviest do kludu... 🙂 ci ma to opacne ucinky?
Nie je to len výtok počas ovulacie?
@pocahonntas ano on by mal skludnovat psychicke stavy, depresie....ale je to podobne ako s liekmi - nikdy nevies ako na teba zaposobia, navyse v spojitosti s hormonalnym vybuchom co sposobila tabletka PO. preto pisem opatrne s nim.
okrem toho prirovnania k liekom - to ber samozrejme s rezervou, pri liekoch mas podstatnejsie silnejsie ucinky 🙂 tak ako aj tie vedlajsie......nikdy nevies ako na daneho cloveka v danej situacii zaposobia.....navyse ako napr. pri kave, ked ucinok vyprcha, mozu potom psychicke vykyvy lietat este viac, tak ako pri kofeine, ked ucinok vyprcha jednoducho sa trasies za dalsou davkou, si unavena bez kavy...... - preto opatrne s nim 🙂
@pocahonntas daj potom vediet, ci vsetko dopadlo tak ako malo 🙂
@katarinamarkova no vytok to nie je je z toho menzes :-/ pritom mi pred 10 dnami skoncil a teraz zacal...je to urcite tou tabletkou...no ale dufam ze zaucinkovala ako mala lebo inak neviem veru co bude

Nemam to zo svojej skusenosti...viem to len z pocutia a kedze nikto ti tu este nepisal tak reagujem. Takze z pocutia mam ze ak je zena vezme tabletku PO a nekrvaca znamena to ze nebola oplodnena a ak zacne krvacat znamena to ze bola oplodnena ale ta tabletka ten plod zamrtvila alebo cosi. Ale fakt si radsej pogoogli lebo neviem ci to je ozaj pravda, ja som take nikdy nebrala.