icon

Tachykardia po COVID-e

matabb73
5. júl 2022

Ahojte. Stalo sa Vám niekomu, že ste mali zrýchlený pulz, čiže tachykardiu, po prekonani covidu? Ja som 12 dni od pozitívneho testu a včera som si musela volať záchranku, lebo som mala pulz cez 190. Tak rozmýšľam, či to mohlo byť z covidu, lebo predtým sa mi to nikdy nestalo.

Strana
z3
matabb73
autor
28. júl 2022

@mirka414 no čosi. Tu je to na dlho. 18.07. som poslala všetko poisťovni a doteraz žiadna odozva. Už aj mail som im napísala, že či potrebujú niečo doplniť a stále nič. Ešte počkám tento týždeň a potom to začnem riešiť.

banderaska29
28. júl 2022

napríklad ja mám od kovidu arytmiu. ale že brutal. mala som dva kovidy tesne po sebe a aby mi nebolo málo aj tretí (jeden zly priebeh dva v celku ok), jediné čo mi ostalo je nechuť ku vajíčkam a arytmia. je to už 5 mesiacov, neviem kedy a či to prejde, na kardiológií mi povedali, že som úplne v poriadku a že po kovide im chodia pacienti ako na páse s problémami so srdcom po kovide.

matabb73
autor
28. júl 2022

@banderaska29 mne sa to našťastie už nezopakovalo. Dva krát som mala okolo 110, ale len pár sekúnd a samé sa to upravilo. Ja mám teraz problémy so žalúdkom a žlčníkom. Vraj post covid. Začalo sa to už počas covidu a teraz sa mi to zhoršilo. Hnusná choroba.

zorienka333
28. júl 2022

@mery333 Ludia, ktori ani nevedia pisat na telefone, idu diagnostikovat udajne skodlive ucinky vakcin. Prosim ta nestrapnuj sa tu, ty Google univerzita.

banderaska29
28. júl 2022

@matabb73 áno bohužial aj toto sa mi dialo. ale prešla som tomu cez rozum - upravila som stravu a od 18 nejem az do cca 10 rána. doteraz to tak mam už niekoľko mesiacov a prestalo to. pravdepodobne oslabené orgány reagovali. držím Ti palce aby všetko postupne ustalo a ono to všetko aj ustane neboj sa...

mirka414
29. júl 2022

@banderaska29 fasting? Ja sa toho tiež drzim už rok a pijem viac menej len cistu vodu a napriektomu mi bývalo zle a tlak vyšší bez príčiny lebo inak mám výsledky testov veľmi dobre

zoe_25
29. júl 2022

@banderaska29 ja mam 2. krat po kovide a opat rovnake priznaky. tachykardie unava vycerpanost. takze to je nieco ako postkovidovy stav. prvykrat to trvalo 2 mesiace, teraz dufam ze to prejde za kratsi cas, nebolo to nic prijemne, skolabovalo mi uplne vsetko, vlasy vypadavali, vsade akne, sucha koza, nespavost, uzkost, bolesti hlavy svalov, dychavicnost... peklo

banderaska29
29. júl 2022

@zoe_25 toto všetko som mala tesne po kovide aj ja. hlavne po tom prvom v novembri, mala som aj hrozny priebeh a potom som bola uplne fyzicky aj psychicky "zbičovaná". a než som sa spamatala chytila som druhý kovid. :(

teraz som už dlho po a jedine co mi ostalo je občasna dychavičnost a ta arytmia... ale verim že aj to postupne prejde

banderaska29
29. júl 2022

@mirka414 no ja to nenazývam nijak 😀 proste som cítila že pre telo to bude takto ok vyhovovalo mi to, telo si zvyklo ze v noci nebude žiadna kávenka 😀 a naozaj lahšie sa mi žije, nemam nafuknute a bolave brucho a hlavne mám viac energie.
plus som pridala indický ayurvedicky čaj z kurkumy a dračiu krv ... toto pijem den čo den, kávu som dala na minimum niekedy vôbec a niekedy max 1 denne (bola som veľký kávopič) 🙂

mirka414
10. sep 2022

@matabb73 ako sa vám žije ? Ja som absolvovala od 24.8.-4.9.22 dovolenku v Turecku letela som sama a tam som sa v hoteli stretla s maminkou a sestrou .dovolenka dopadla super úplne krásne sme si oddýchli a žiadne problémy s zvýšeným tlakom neboli .jediný problém bol moc fajnová strava 🫤zasa som pribrala 3 kg môžem začať odznovu chudnúť

matabb73
autor
10. sep 2022

@mirka414 tak super, že sa ti to podarilo. Ja mám zdravotné problémy dodnes. Našťastie tachykardia sa už nezopakovala, ale mám od covidu problémy so žalúdkom a žlčníkom. Peniaze mi poisťovňa preplatila do mesiaca, ale na dovolenku som si netrúfam ísť. Dúfam, že budúce leto budem mať lepšie.

Strana
z3