Ťahanie jazyka a tlak v krku
Zdravím,prosim vás mal niekto z vás také zvláštne ťahanie jazyka do zadu,tlačenie v krku a trpnutie jednu stranu tvare prosim.
Liečila som sa na panické ataky možno je to stoho?
Je to také zvláštne stresujúce bojím sa
@jamimo ano je to také aj si myslím že je to toto len ten strach ten stres je hrozný počas toho liečila som sa nato brala som sertralin 25mg rok s doktorom sme to už zastavily…nemám to každý ale ale dostávam to je to cudne a po pravde neviem ako nato a ešte ak mám povedať pravdu nechcem sa vrátiť k tabletkám pri bráni AD som necítila žiadny pocit ani šťastie ani smútok vôbec nič len neviem ako to všetko zastaviť a vraziť sa spat k svojmu životu bez strachu….chcem sa cítiť ako kedysi chcem zit ako kedysi…v aute sedím celý čas mi tŕpne tvar nechápem už tomu tak veľmi veľa ľudí sa stym trápi
@jamimo mala som aj terapie ktore boli videohovor nebolo to
Je to zvláštne myslím tá situácia keď príde 😢
Je to veľmi smutne že veľmi veľa znás stym bojuje
Prosim ťa ako by som si stym mohla sama pomôcť a dostať sa stoho je to už dosť dobre lebo pred rokom to bolo niečo hrozne ani pomyslieť nato nechcem😢😢 ďakujem ti❤️❤️
@autorka .... treba navštíviť psychiatra, nájsť psychoterapeuta, venovať sa sebe- dostatok pohybu, spánku, vitamíny, psychohygiena, sledovať spúšťače, vylúčiť neurostimulanty, nájsť si hobby- Arte terapia, animoterapia, vyhľadaj svojpomocné skupiny, blogy, knihy. Inšpiruj sa, nájdi svoju cestu. Skoré zlepšenie prajem!
@jamimo ďakujem veľmi pekne❤️❤️❤️❤️ budem sa snažiť stoho nájsť niečo aby mi to pomohlo ďakujem❤️ nechcem sa vraciat spat k antidepresívam znovu budem sa snažiť dostať sa stoho von bez AD
Ako sa citite po mesiaci? Ide to uz bez AD?
@norki áno chvála bohu ide to bez liekov neberiem vôbec nič sú dni že sa cítim dosť zle ale som si povedala že sa kním nevrátim a takto pokračujem

Ak sa ti nieco nezda, chod k lekarovi