icon

Ťažké dýchanie: Môže byť príčinou zdravotný problém?

Včera o 18:54

Ahojte, neviem že či už mi preplo alebo mi naozaj môže niečo byť. Nepočula som o nicom takom že čo by to mohlo byť, ale v poslednej dobe si stále viac a viac vsimam že mám asi oproti ostatnym stazene dýchanie. Keď idem niekde na prechádzku strasne rychlo sa viem zadychat tak musím dýchať ustami. V noci správam len s otvorenymi ustami už som skúšala aj pasky ale vždy sa zobudím na to že je páska strhnuta a dýcham ústami. A aj teraz napriklad mám pocit že mám trosku zahleineny nos pritom nie som nachladnuta ani nič. Ale aj keď nemám zahlieneny nos tak mám pocit akoby sa mi horšie dychalo cez nos že mi to občas nestaci. Vzivote predtým som s tým ale nemala nejaky problem zasadny cize som to ani neriesila. Ani neviem či to teraz zacat riešiť lebo fakt neviem či to vobec niečo je alebo mi už preplo

hipuska
Včera o 18:56

Však choď k lekárovi. Môže to byť hocičo. Od zväčšenej nosnej mandle, astmu alebo zlú kondičku..

anonym_320a4e
Včera o 19:00

Prečo nejdes k doktorke?

autor
Včera o 19:09
@anonym_320a4e

Prečo nejdes k doktorke?

@anonym_320a4e keď som to niekomu spominala tak ma vysmiali že si to len namyslam. Tak som to nechala tak. Ale asi budem musieť ísť no

anonym_320a4e
Včera o 19:10
@anonym_autor

@anonym_320a4e keď som to niekomu spominala tak ma vysmiali že si to len namyslam. Tak som to nechala tak. Ale asi budem musieť ísť no

@anonym_autor tak tá poriesi psychiater, v každom prípade sa to nejako ošetrí

anonym_5672ac
Včera o 19:15
@anonym_autor

@anonym_autor takto sa nechas ovplyvnit okolim?

anonym_cfdf8a
Včera o 19:20

Mala som to isté, bola som na pneumologii a na základe doterajších výsledkov to vyzerá na astmu.

margotka17
Včera o 19:26

@anonym_autor možno máš niečo v byte, na čo si alergická, alebo si zmenila gél na pranie, parfem, kvet si kúpila, možno astma sa ťa chytá...., možno máš psíka, mačky a máš alergiu na chlpy....

anonym_12398a
Včera o 19:29

@anonym_autor moze to byt alergia. Tiez som to mala jeden rok. Daj si Zodac a uvidis.

ivicatolic
Včera o 19:33

@anonym_autor mandle, možno srdce

anonym_0ad307
Včera o 19:42

najskôr máš zväčšené nosné mandle, išla by som na ORL vyšetrenie (ušno-nosno-krčné) lekár ti pozrie do nosa povie ti čo s tým, môže to byť aj alergia a zhrubnutá sliznica v nose, oni ti už povedia čo a nasmerujú ťa

amima
Včera o 19:45

@anonym_autor treba skontrolovat zelezo v krvi

autor
Včera o 20:09
@anonym_0ad307

najskôr máš zväčšené nosné mandle, išla by som na ORL vyšetrenie (ušno-nosno-krčné) lekár ti pozrie do nosa povie ti čo s tým, môže to byť aj alergia a zhrubnutá sliznica v nose, oni ti už povedia čo a nasmerujú ťa

@anonym_0ad307 a k nemu môžem ísť aj bez odporucenia? Či treba ist cez všeobecného

anonym_79e360
Včera o 20:57
@anonym_autor

@anonym_0ad307 a k nemu môžem ísť aj bez odporucenia? Či treba ist cez všeobecného

@anonym_autor treba VL môžeš mať neliečenu alergiu a astmu, alebo ťažšie dýchanie.Pri chôdzi sa to stáva pri anemii