Ťažké dýchanie pred menštruáciou: Rady a skúsenosti
Ahojte, nemáte niekto? Trpím tým roky, ale tak na striedačku:( Nikto mi nevie pomocť, alergia, astma vylúčená. Nejaké skúsenosti nemáte?
Ahoj , upokojím ťa, stáva sa to aj mne aktuálne si tým prechádzam 🙂 nič príjemne ale snažím sa myslieť pozitívne že je to len určite obdobie a nič mi nehrozí 🙂
Sama netuším z čoho 😂 ale tiež som mávala z toho paniku myslela som si že mám reálne zdravotný problém , ale proste predpokladám že je to nejakým výkyvom hormónov ktoré vlastne spôsobujú aj úzkosť stres nervozitu a vlastne úzkosť je úzko spojená s ťažším dýchaním alebo len pocitom ťažkého dýchania , ja niekedy aj keď mám ovolaciu tým že cítim akoby nervozitu stres tak pocítim a spomeniem si aj na to dýchanie , ale učím sa s tým žiť nemám na výber 😂 a tiež občas aj tá guca v hrdle …. Ženské telo je zvláštne čím všetkým si musíme prejsť
Pms. Mozu byt priznaky ako pise
@tinus139
Pred menzesom mozu byt zmeny nalady, depresie, uzkosti, placlivost, nervozita..atd...
@stanulienkat
Presne ako píšeš , a ešte dodám že pred MS som menej sústredená alebo nepozorna ? Ani to neviem niekedy pomenovať 😂 ako keby totálne zahalená myšlienkami
Áno, akoby mi niekto vypol hlavu a úzkosti, nervozita.Mne povedala gynekologicka, že si dáva Lexaurin🙂

Asi ja 😃No..ja som myslela, že mi už šibe. Mam to roky rokuje.. snáď aj 20 rokov. Akokeby sa nemôžem dobre naplno nadýchnuť. Fakt len pred menstr.