icon

Ťažkosti s prehĺtaním kapsúl: Skúsenosti a riešenia

10. apr 2026

Máte prosím niekto ťažkosti s prehltanim kapsúl? Ak hej aké ťažkosti vám to robí ?

anonym_78ff1c
10. apr 2026

ja, musim si ich roztvorit a vysypat, aj ked viem, ze by sa niektore nemali, ale inak sa dusim

pettom19
10. apr 2026

Ja sa tiez hlasim. U mna je aj vacsia tabletka problem. Ak sa da, tak sa kapsulam vyhybam, vzdy si pytam bud tekutu nahradu alebo granulat (ak existuju, samozrejme).

hopsas
10. apr 2026

@anonym_autor mne to tiež robí problém. Je to veľké a neprehltnem to. Drobím alebo vysypam a vylievam z kapsúl.

anonym_b98c69
10. apr 2026

@anonym_autor ja mam, bojim sa prehltnut. Bud drvim, vysypem alebo ked, tak mam metódu, ze s kuskom jedla. To mi este ide .

anonym_78642b
10. apr 2026

Kúpila som si pučítko na lieky, a kapsulové si vysýpam na lyžičku a tak zjem. Som rada, že niesom jediná čo s tým má problém, lebo už som si o sebe myslela, že niesom normálna, že sa bojím prehĺtať lieky.

anonym_eb6daf
10. apr 2026

Tiež sa bojím 😅 ja ano magnezko neprhltnem, ale kapsulove mi nevadia, len take tie tvrdé matné 😅

parvinka0001
10. apr 2026

Zjem kadejaké veľké aj viac kusov naraz ale magnézium to nedávam ani na štvrtku nechápem prečo. Či ten povrch mi vadí

autor
10. apr 2026

A aké máte pocity keď to prehltnete nahodou? Alebo keď ste prehĺtali?

maryetta
10. apr 2026

Ja som to mala. Celkovo som za kazdym mala poci ze sa mi to niekde zaseklo/prilepilo. Taky divny pocit.

parvinka0001
11. apr 2026
@anonym_autor

A aké máte pocity keď to prehltnete nahodou? Alebo keď ste prehĺtali?

@anonym_autor tiež ako keby mi ostalo v hrdle ale to sa tyka umna len toho magnézia .