Tekutina v nohe vzadu v záhybe
Dobrý deň prajem.Čo to bolo?aky ste mali problém?
Ako sa to nakoniec riešilo?dakujem z každú odpoved.
@kollarovci ja tam nemám na dotyk nič.Len na ultrazvuku to uvidel cievny.Tak v pondelok idem na ortopédiu.Som zvedavá čo to bude.
Mal to aj moj syn, asi v 8 rokoch. Boli sme na detskej ortopedii v BB, tekutinu z toho lekar neodporúča vyťahovať,ze to casom zmizne. A tak aj bolo, bakerova cysta zmizla sama od seba. Len sme chodili na kontroly a sledovalo sa to.
@matik1ro vážne ja ,že tekutina je v kolene ale nie aj vzadu...a u dospelého to môže byť tiež toto...lebo zatiaľ len deti píšete ,že to mali
nerozumiem vašej prvej vete... Môj malý to mal vzadu pod kolenom a majú to aj dospelí, nielen deti. Pozrite google, tam o tom nájdete viac.
Aj ja si myslím, že cysta..ale to by mal cievny lekár poznať..á rieši sa to operáciou ..
@silviaeli práveže on povedal,že z jeho strany je všetko v poriadku...ja som už zúfalá..
Ved áno cievy sú Ok, ale potrebujes ešte ortopeda..
Ak je to cysta tak to ti tam poriešia…

Moj syn ked bol maly sa udrel na deckom traktore vzadu na nohe v zahybe sa mu urobila hrca male slepacie vajce isli sme na ortopediu tam mu z toho vybrali tekutinu z injekciou povedali ze sa to zvykne opakovane plnit ze tam je neake puzdro ale kedze zacal hravat futbal noha sa natahovala viac sa mu to neopakovalo😉