icon

Tekutina v nohe vzadu v záhybe

24. jan 2023

Dobrý deň prajem.Čo to bolo?aky ste mali problém?
Ako sa to nakoniec riešilo?dakujem z každú odpoved.

kollarovci
24. jan 2023

Moj syn ked bol maly sa udrel na deckom traktore vzadu na nohe v zahybe sa mu urobila hrca male slepacie vajce isli sme na ortopediu tam mu z toho vybrali tekutinu z injekciou povedali ze sa to zvykne opakovane plnit ze tam je neake puzdro ale kedze zacal hravat futbal noha sa natahovala viac sa mu to neopakovalo😉

kollarovci
24. jan 2023

Tusim to bol gangliom

autor
24. jan 2023

@kollarovci ja tam nemám na dotyk nič.Len na ultrazvuku to uvidel cievny.Tak v pondelok idem na ortopédiu.Som zvedavá čo to bude.

mk1111111111
24. jan 2023

Moze byt bakerova cista

autor
24. jan 2023

@mk1111111111 to je čo niečo vážne?ako sa to lieči prosim

matik1
24. jan 2023

Mal to aj moj syn, asi v 8 rokoch. Boli sme na detskej ortopedii v BB, tekutinu z toho lekar neodporúča vyťahovať,ze to casom zmizne. A tak aj bolo, bakerova cysta zmizla sama od seba. Len sme chodili na kontroly a sledovalo sa to.

autor
24. jan 2023

@matik1ro vážne ja ,že tekutina je v kolene ale nie aj vzadu...a u dospelého to môže byť tiež toto...lebo zatiaľ len deti píšete ,že to mali

matik1
24. jan 2023

nerozumiem vašej prvej vete... Môj malý to mal vzadu pod kolenom a majú to aj dospelí, nielen deti. Pozrite google, tam o tom nájdete viac.

silviaeli
24. jan 2023

Aj ja si myslím, že cysta..ale to by mal cievny lekár poznať..á rieši sa to operáciou ..

autor
24. jan 2023

@silviaeli práveže on povedal,že z jeho strany je všetko v poriadku...ja som už zúfalá..

silviaeli
25. jan 2023

Ved áno cievy sú Ok, ale potrebujes ešte ortopeda..
Ak je to cysta tak to ti tam poriešia…