Tep 118
Ahojte. Mam pred menst. A vcera vecer z nicoho nic my vyketel vyssi tep 118. Ostane hodnoty tlaku boli v poriadku. Triasla som sa srdce sa nedalo ukkudnit ,bola mi zima ,teplo. Vypila som magnezko trochu bolo leosie ale nevedela sim dlho zaspat a vzdy ma trocha triaslo. Vraj je to normalne pred pms a netreba to riesit. Dnes snad uz bude dobre..vekmi neprijemny pocit. Zaroven citim ,ze ma poboluje trocha vzadu hlava z chrbta takze ma ti asi suvis s tym ,ze to ma prist. Mate to zeny aj vy? Nemusim sa obavat?podotykam nestava sami to skoro nikdy...
A este to pocasie... mam si dat dnes tiez magnesko alebo to bude ok?
@luccija neviem ci to je uzkostny stav.... ale v klude chytit taky tep? Trocha som sa zlakla dufam ,ze dnes uz to take nebude..
A neprekonala si nedavno covid? Ja som mala busenie a vysoky tep po covide.
Ja mávam takú triažku zimnicu pred MS ale tep som si este vtedy merala:( tak to neviem povedať
@biibiana prekonala este vo februari.ale nie je vzdy mi tak. Mam aj tyoicke bolesti slabost,unava, zima teplo, bolest chrbta atd.ale vcera ma to zaskocilom bola som na krv a mam ju v ooriadky a aj pluca
@petrapod no ked som pocula ccera ko mi bije srdcr tak som vedela ze to bude vyssi tep. Takze ak je to fakt iba z toho ored mesnt. Tak dufan ,ze uz to prejde
Vysoké dávky vit C najlepšie lipozomálne,pupalka a.mg..aj viac denne
Nemáš tetaniu ?
@dominikatomas No ked to tak mavas pred ms tak asi ok. Mne covid spustil zapal stitnej zlazy ktora sa prejavila az mesiac po prekonani covidu a v tom case niekedy az 2 mes po covide mi zacali problemy s pulzom zrejme to sposobovala zla cinnost stitnej zlazy. akciu srdca som mala ok, ale musela som uzivat lieky na ten tep. Potom to prestalo ked sa mi aj stitna dala dokopy.
@irusa nie nemam
@biibiana no zo stitnou tiez nic nemam. Podla mna to je typicke pms.. a mne covid spustil slaby zapal m.ciest. takze je to katastrofa
@gondyo beriem zekezo a v tom mam aj davky vit ,c.d.k a magnezko
Dôležitá je vstrebateľnosť...
@dominikatomas ja som v kľude mala už aj 160

@dominikatomas magnézia nikdy nie je dosť.Vela žien má pred menzesom úzkostné stavy