icon

Môžu lieky na ischias spôsobiť krvácanie z nosa?

7. mar 2025

Pdosim vas tecie mi krv z nosa citim sa ospalá aj cudno v hlave mi je tak ma bolí, mam liek na natrhnuty nerv vlastne man sedaci nerv zapal takze to aj bolelo ze konec pri chrbte. Moze mi z lieku tiez krv netiekava mi vobec nikdy.
Je to nieco ako milgama ale je to iny liek. Dala som si len jeden vcera vecer dnes nie . Ale vzdy ked ho uzijem do 5 minut zaspim uplne som akoby nemam 50 ale 200 kg a musim ist spat.

autor
•
7. mar 2025

Zajtra je sobota zato pisem tu ci niekto nevie

autor
•
7. mar 2025

Obvodna mi nedvihne. Nemoze sa mi nic stat vsak:/ liek sa vola aj vam napisem neuromultivit

autor
•
7. mar 2025

Su tam same vitaminu pozeram Becka neviem preco mi je tak zle :(

kika2079
•
7. mar 2025

Tento liek by nemal spôsobovať krvacanie sú to vitamíny ak však berieš lieky od bolesti tie by to mohli spôsobiť. Pripadne by bolo dobre odmerať tlak

autor
•
7. mar 2025

Ach ved to ale ja totalne som malatna od prveho dna alebo to B -cko to robí. Asi to bude tlakom ach .

jakubrianka
•
7. mar 2025

Aký liek užívaš na poškodený nerv, Tramal? Pozri príbalový leták. Ak uživaš spomínaný liek, tak tam je to sprievodným javom, ale z nosa by ti nemalo krvácať. Zmeraj si tlak a kľudne sa skontaktuj telefonicky s nemocnicou.

autor
•
7. mar 2025

@jakubrianka nie tramal to sa vola Neuromultivit to je ale vitamin pozeram. Na neviem co mi je. :/ ald idem spat len uz som z toho spala tri krat. Kazdy den si dam jednu a hned musim ist spat nechapem a mam tlaky v hlave.

autor
•
7. mar 2025

@jakubrianka dakujem uz mi netecie pojdem si lahnut. Ste milá uvidime zajtra. Asi to bude len tlak kolisavy

jakubrianka
•
7. mar 2025

Neurolmultivit:

Možné vedľajšie účinky

Tak ako všetky lieky, aj tento liek môže spôsobovať vedľajšie účinky, hoci sa neprejavia u každého.

Zriedkavé (môžu postihovať menej ako 1 z 1 000 osôb)

Žalúdočno-črevné ťažkosti, ako je nevoľnosť, vracanie, hnačka, bolesť brucha
Bolesť hlavy a závraty.
Veľmi zriedkavé (môžu postihovať menej ako 1 z 10 000 osôb)

Reakcie z precitlivenosti, ako je potenie, zrýchlený tep a kožné reakcie, ako je svrbenie a žihľavka
Neznáme (z dostupných údajov)

Príjem dávok vyšších ako 50 mg vitamínu B6 denne dlhšiu dobu (viac ako 6- 12 mesiacov) môže viesť k „periférnej senzorickej neuropatii“ (porucha nervov spôsobujúca pocity brnenia mravčenia alebo pichania).

taktotedanie
•
8. mar 2025

Nie toto ti nesposobuje kevacanie z nosa ani tieto stavy

autor
•
8. mar 2025

@jakubrianka no bude to to, mala som ukrutne bolesfi v hlave akiby mi pukala a aj mi tiekla krv . Ja lieky nenaviidim ale sa cudujem ze takyto vitamin co pimaha nervom ma takto naplasil. Dakujem za tu informaciu. Aj ked nechapem.:/ ale poviem to obvodnej. Ste zlata 💗