Teploty a problémy 2-3 mesiace po očkovaní
je tu niekto osobne kto 2-3 mesiace po ockovani mal teploty, stavy ako pri chripke, slabost, bez energie, bolesti, mam za sebou xy vysetreni, odberov krvi, lekari su zufali a nejaki antivaxery v mojom okoli mi tvrdili, ze ich znami maju tento stav dlhodobo po ockovani. Volala som na SUKL, samozrejme o nicom takom nevedia. Mate niekto problemy pod DLHSEJ DOBE po ockovani? Po mesiacoch?
@daridari11 vakcina moderna, zvysok je jedno, nehladam tu zdravotnu radu, na tu chodim k lekarovi, hladam odpoved ci ini ludia maju ten isty problem s vakciny
@teleskop Tebou opisovaný problém mali z môjho okolia ľudia po očkovaní proti chrípke. Čo sa moderny týka, akurát viem o prípade od kamarátky, kedy človek vo februári zaočkovaný v apríli ochorel na kovid a mal ho cca 10 dní aj s teplotami. Ale však žiadna z vakcín nesľubuje 100% účinnosť.
mame v rodine viacerych seniorov, ktori su dlhsie po podani vakciny (2M cca.) a ziadne priznaky nemaju, takze u nas v rodine nikto
samozrejme dakujem vsetkym za odpovede, hadam keby niekto nieco mal tak sem napise...budem zatial patrat po inych dovodoch
@teleskop ahoj ja mam mesiac po očkovaní, tiež Som pochodila všetky vyšetrenia, stále sa necítim ok po tej vakcíne a to som bola na Johnsona, boli aj moje kamaráti a kopec ludi na tejto vakcíne čo poznám a nikomu nič nieje tak ja neviem či to mam z vakcíny alebo z čoho vlastne ale každý deň nieco iné proste a vsade super vysledky ...
to neviem koľko pôsobia v tele nemám medícinske vzdelanie, ale skús sa venovať nejakému koníčku, cvičiť, prípadne s kamošmi vonku a uvidíš, že na to nebudeš myslieť, a zistíš, že vlastne si úplne v pohode
@teleskop ja som nedostala vobec menstruaciu..utorok idem na vyvolavacku inak mi nic neni
vratila som sa od imunologa vakcina mi rozhasila imunitny system, na ktory teraz budem brat lieky
Ahojte som 2 mesiace po 2 davke Pfizer. Vyskocila mi teplota, ktoru mam uz 8 den a neklesa. Nic ine nemam. Nic ma neboli, krv bola ok. Som sice jak napita, ale do prace chodit musim. Uvidim co prinesu dalsie vysledky, na ktote cakam a potom budeme riesit situaciu dalej. Som nestastna, zufala, ze co mi je

@teleskop Bolo by dobré napísať, po akej vakcíne......aký vek, pohlavie atď