Tetovanie na chrbte: Prečo pociťujem bolesť a svrbenie?
Ahojte, dala som si pred 3 dňami tetovanie na celý chrbát ale strašne ma bolí a pri pohybe tak páli, miestami aj svrbí. Je také vystúpené a ako keby opuchnuté. Chcem sa opýtať či to prejde, zatiaľ som mala len malé tetovania a také sa mi nedialo. Fôliu som si dala dole po dni, roztrhla sa mi
@anonym_autor nemala si si dávať foliu dole. Môže ísť o infekciu, opýtaj sa tattera čo máš robiť.
@anonym_9af9e2 povedal že by to malo byt v poriadku, mňa to tetovanie veľmi bolelo aj počas procesu. A nie je bezpečne si nechávať fóliu pokiaľ sa sama roztrhla. Len chcem vedieť aj konkrétne či ma niekto skúsenosť
Telo ti jasne dáva najavo, že si urobila blbosť.
Tak smola načo ti bolo také veľké tetovanie
@anonym_9c7997 @sisska96 bože vy ste ale otrasné necitilivé 🐄🐄.
Autorka, jemne umývaj pod vlažnou vodou (nie priamym prúdom na to) a s antibakteriálnym mydlom, natieraj 2x denne bepanthen tattoo, alebo iným krémom na to určeným. Tetovanie je rana, bolí, svrbí lebo sa hojí. Hádam je tvoj tattér naozaj seriózny a vie čo robí, posielala si mu aj fotky toho?
@anonym_autor
Ja chcem investovat v duhom piliery na odstranovani tetovania z ovisnutej koze zostarnutych hipsterov 😃
@anonym_9c7997 @sisska96 bože vy ste ale otrasné necitilivé 🐄🐄.
Autorka, jemne umývaj pod vlažnou vodou (nie priamym prúdom na to) a s antibakteriálnym mydlom, natieraj 2x denne bepanthen tattoo, alebo iným krémom na to určeným. Tetovanie je rana, bolí, svrbí lebo sa hojí. Hádam je tvoj tattér naozaj seriózny a vie čo robí, posielala si mu aj fotky toho?
@mikasa_ackerman áno a vraj je to normálne lebo mam podráždenú kožu..no mne sa to aj tak veľmi nezdá
@mikasa_ackerman áno a vraj je to normálne lebo mam podráždenú kožu..no mne sa to aj tak veľmi nezdá
@anonym_autor bude to v poriadku. Musíš natierať. Moje tetovanie na chrbte tiež sa dlho hojilo. Keď ti odpadnú chrastičky tak bude dobre, hlavne natieraj

@anonym_autor nemala si si dávať foliu dole. Môže ísť o infekciu, opýtaj sa tattera čo máš robiť.