icon

Tetovanie na chrbte: Prečo pociťujem bolesť a svrbenie?

Včera o 11:56

Ahojte, dala som si pred 3 dňami tetovanie na celý chrbát ale strašne ma bolí a pri pohybe tak páli, miestami aj svrbí. Je také vystúpené a ako keby opuchnuté. Chcem sa opýtať či to prejde, zatiaľ som mala len malé tetovania a také sa mi nedialo. Fôliu som si dala dole po dni, roztrhla sa mi

anonym_9af9e2
Včera o 11:57

@anonym_autor nemala si si dávať foliu dole. Môže ísť o infekciu, opýtaj sa tattera čo máš robiť.

autor
Včera o 11:59
@anonym_9af9e2

@anonym_autor nemala si si dávať foliu dole. Môže ísť o infekciu, opýtaj sa tattera čo máš robiť.

@anonym_9af9e2 povedal že by to malo byt v poriadku, mňa to tetovanie veľmi bolelo aj počas procesu. A nie je bezpečne si nechávať fóliu pokiaľ sa sama roztrhla. Len chcem vedieť aj konkrétne či ma niekto skúsenosť

sisska96
Včera o 12:01

Tak smola načo ti bolo také veľké tetovanie

anonym_9c7997
Včera o 12:07

Telo ti jasne dáva najavo, že si urobila blbosť.

mikasa_ackerman
Včera o 12:13
@sisska96

Tak smola načo ti bolo také veľké tetovanie

@anonym_9c7997 @sisska96 bože vy ste ale otrasné necitilivé 🐄🐄.
Autorka, jemne umývaj pod vlažnou vodou (nie priamym prúdom na to) a s antibakteriálnym mydlom, natieraj 2x denne bepanthen tattoo, alebo iným krémom na to určeným. Tetovanie je rana, bolí, svrbí lebo sa hojí. Hádam je tvoj tattér naozaj seriózny a vie čo robí, posielala si mu aj fotky toho?

anonym_11b227
Včera o 12:35

@anonym_autor
Ja chcem investovat v duhom piliery na odstranovani tetovania z ovisnutej koze zostarnutych hipsterov 😃

autor
Včera o 16:12
@mikasa_ackerman

@anonym_9c7997 @sisska96 bože vy ste ale otrasné necitilivé 🐄🐄.
Autorka, jemne umývaj pod vlažnou vodou (nie priamym prúdom na to) a s antibakteriálnym mydlom, natieraj 2x denne bepanthen tattoo, alebo iným krémom na to určeným. Tetovanie je rana, bolí, svrbí lebo sa hojí. Hádam je tvoj tattér naozaj seriózny a vie čo robí, posielala si mu aj fotky toho?

@mikasa_ackerman áno a vraj je to normálne lebo mam podráždenú kožu..no mne sa to aj tak veľmi nezdá

erika7102
Dnes o 10:05
@anonym_autor

@mikasa_ackerman áno a vraj je to normálne lebo mam podráždenú kožu..no mne sa to aj tak veľmi nezdá

@anonym_autor bude to v poriadku. Musíš natierať. Moje tetovanie na chrbte tiež sa dlho hojilo. Keď ti odpadnú chrastičky tak bude dobre, hlavne natieraj