Tokofóbia a prístup nemocnice
Ahojte ,
Má niekto skúsenosť ? Ako ste postupovali musí byť najprv smer psychológ -psychiater a potom konzultácia s DR gynekológom
Ak by mal niekto reálne skúsenosti asi by pomohol najviac 🙏🏻 Ako sa k tomu stavajú DR ,či to akceptujú nevysmievajú sa …
Bojujem s tým … veľmi sa bojím nie za seba ale po prvom pôrode ,ďalšom potrate a strate bábätka mám blok
Jednoducho ten pocit keď som prvý krát porodila nepočula plakať svoje dieťa ..oživovali ho … bol strašne veľký trápili sme sa dlho obaja mala to byt sekcia ale nechali ma takto … neprajem nikomu tie čo ak ak ak … malý je chvalabohu ok aj ja som ale toto ostane
Komentáre typu cisársky rez je operácia ,koľko vrstiev kože sa musí narezať aká je rekonvalescencia nemusíte som zdravotník
Chcela by som sa vyhnúť komentárom ,ktoré neprinesú ani jednej strane nič nové ďakujem🤗
Akurát teraz to riešim. Som zvedavá čo mi povedia na papier v pôrodnici. Viem dať vedieť o týždeň
@barborachors ale to ste prosím vás len niekde počuli o tej Trnave alebo je to oficiálne známe ,že je normálne na výber sekcia ?
Skoda ze anonymne,napis ss

Vsak normalne chod do Trnavy, tam sa da dohodnut na sekcii. V Bratislave tusim ze jedine na Antolskej, inde na Slovensku neviem, pocula som este o Saci ze ta nebudu tlačiť do vaginalneho. Ale urcite si pre istotu pories papier od psychiatra, potrebuješ vyslovene doporucenie na sekciu, nie len nejake prehlásenie. Psychológ nebude stačiť, potrebuješ psychiatrické doporucenie. A urcite to treba riesit na začiatku tehotenstva aspon budes mat kľud a stresom neohrozis babo vo vyššom štádiu.