Trápi ma nočná nevoľnosť
Prajem pekný deň, posledné dni ma trápi nevoľnosť v noci, zobudím sa na pocit na zvracanie a ťažoby na žalúdku. Tento pocit trvá väčšinou medzi 3-6 hodinou ráno, niekedy trvá aj ráno ale vždy mi je už okolo 9 dobre a môžem sa aj normálne najesť. Tehotná na 100 percent nie som, mám síce teraz náročnejšie obdobie ale nedeje sa mi to každý deň a hlavne je divné, že to cez deň zmizne, keď som mala v minulosti stres bolo mi zle cez deň a nerušilo mi to spánok. Máte s tým niektorá skúsenosť?
@anonym_autor zlcnik, nasad zlcnikovu dietu na mesiac a potom postupne pridavaj zdrave veci. Na nezdrave zabudni uplne.
@anonym_autor zlcnik, nasad zlcnikovu dietu na mesiac a potom postupne pridavaj zdrave veci. Na nezdrave zabudni uplne.
@anonym_fe2aa2 stravujem sa zdravo, žiadne vyprážané, sladkosti minimálne, varím si doma žiadne donášky
Ale ono sa to mohlo zmenit tak, ze teraz ti je zle v noci, vobec sa to nevylucuje 🙏 Kazdopadne, ak si si na 100% ista, ze to nie je tehotenstvom, tak to uplne v pohode moze byt aj ten zlcnik.
@anonym_fe2aa2 stravujem sa zdravo, žiadne vyprážané, sladkosti minimálne, varím si doma žiadne donášky
@anonym_autor skús užívať pred spánkom magnézium, mal by uvolniť žalúdočné kŕče a bolesti. Daj si spraviť testy na Helikobaktera a pridaj do stravy probiotické potraviny.

Treba si vyziadat neurologicke vysrtrenie.
Ked SA spi, tak v tom hlbokom spanku , RAM, ked sa hybe ocami, tak sa zvysuje intracranial pressure, ten sposobuje to zvracanie ráno.
Toto treba vylucit.