icon

Treba už aj lieky kontrolovať pri okienku v lekárni?

25. okt 2022

To už aj lieky treba kontrolovať pri okienku ??!!
Včera kúpené a pozerám veď tu chýbajú 😅

Treba už aj lieky kontrolovať pri okienku v lekárni?
lenjaona
25. okt 2022

To sa mi ešte nestalo veru, vrátiť sa naspäť a spýtať sa na to

lorin29
25. okt 2022

Otras....

surama
25. okt 2022

Nuz mne sa dokonca 2x stalo, ze mi predali Nurofen od 20kg, pricom som vyslovene pytala pre rocne dieta. Krabicky sa velmi podobaju, ale sakra 2x sa mi to stalo. Az doma som si to vsimla, ked som isla dat malemu, ze je nejaka cervensia krabicka.

noami12
25. okt 2022

Mne zas predali po záruke...

acer11
25. okt 2022

Áno,stalo...reklamovala som - uznali

miskaska
25. okt 2022

Ja som raz kupila skatulku zivocisneho uhlia a v krabicke nic nebolo 😀 ..ale vymenili mi to.

lenjaona
25. okt 2022

@noami12 čože? 😳 to by sa veru nemalo stávať

laurita285
25. okt 2022

Aj mne predali po záruke hylak forte 😂

j93375
25. okt 2022

mne síce nie po záruke,ale vacšina co je cez e-shop daju brutal cenu a hlavne 2-balenie,aby sa toho zbavili a nalákali a strasne krátka zaruka,uz o 2 mesiace koncí vacsinou,no to mi je na figu urobit si zasobu paralen a také klasiky co treba mat,uz sa mi to stalo viackrát,no reklamovat to nemozem,lebo zaruka este je,ale veeelmi krátka,a uz len za to ze tomu koncí zaruka nebudem minat lieky potom uz radsej kupitm aj ked drahsie,ale aspon poriadne,,tak som to vzdala,ze sa im mozem na take akcie vytoto, bolo to dr.max lekárne

deti95060810
25. okt 2022

autorka - ja by som napísala majiteľovi lekárne či o tom vie aké lieky som u nich vybrala - kúpila.

simmsi
25. okt 2022

Ved tam vidno ze je z toho platu odstrihnute,lebo rohy su spicate a na zvysku su oble. Stazujte sa v lekarni.

yanni
25. okt 2022

@j93375 presne toto, dr. max. Aj ja som tak raz objednala, ze urobím si zasoby Panadol (byvame v zahranici) a brutal kratka zaruka. Takze, ked sme na SK, tak kupujem uz len v lekarni.

noami12
25. okt 2022

@lenjaona no ja som hneď dala podnet a poslala im tam kontrolu, lebo moja mala vtedy 4 mesačná strašne začala zvracať a plakala. Človek naozaj už si musí dávať pozor, ja som lieky nikdy nekontrolovala ktoré boli z lekárne čerstvo zakúpené, ale od vtedy už som sa poučila a robím to.

lenjaona
25. okt 2022

@noami12 chvalabohu som nikdy nemala zlú skúsenosť s lekárňou, lieky v záruke počet sedel
A to som objednavala aj z netu a rôznych stránok nie len kamenné

jenni_p
Autor odpoveď zmazal