Triašky a bolesti hlavy - predzvesť prvého menzesu po pôrode?
Maminy pred dvomi tyzdnami som dokojila svojho 16-mesacneho synceka (zial troska “drsnou” metodou, ze som odisla z domu prec, jemne metošdy odmietal). Od porodu som este nemala menzes, maly sa kojil velmi casto. Minuly tyzden som bola na kontrole u gyn., vraj vajecniky sa pomaly zobudzaju... a tentp tyzden mi prislo zo dna na den strasne zle, ako keby isiel na mna nejaky hnusny virus alebo bakteria, boli ma hlava, cele telo, trasie ma od zimy ako ked mate teplotu. Mohlo by to nejako suvisiet s toz nabiehajucou mens? Alebo som asi len nieco niekde chytila... nezabera mi poriadne theraflu ani paralen, cely den nechutenstvo skoro nic som nejedla. Prosim dajte vediet ak ste to mali takto nejako... dakujem
Ja som to takto mala keď som bola tehu úplne na začiatku. Ale môže to byť aj tými meniacim sa hormónmi...kľudne...
@janka_kubko fuha no asi by si mala zajst k dr, najprv na gyn aj na odbery a potom k obvodnemu, nemyslim si ze by az toto sposobil menzes...
Presne takto som dostala ja moju prvu menstruaciu po porode. Najskor som steplotovala poriadne a bolel ma prsnik, akokeby sa mi zapalil. Potom prisla menstruacia. Pri druhej to malo rovnaky priebeh. Mam pocit, ze to nejako suvisi s hormonmi, lebo ja kojim stale, ale taketo stavy som mala len vtedy ked mala prist mrcha. Potom to odznelo a zase bolo vsetko v poriadku. Po 3x sa to uz nezopakovalo.

Zajdi dr na odber krvy a uvidis.