Trojklanný nerv
Dobry vecer mam prozbu.pred tyzdnom som šla na vysetrenie s bolestou lavej strany hlavy za uchom.len na tej strane ma boli v zadu a na jednej iba.doktor mi povedal ze zapal zvukovodu lahky.dal mi antibiotyka a dnes kontrola tak ze ucho je dobre zdrave..a tie bolesti mam stale tak mi povedal ze zapal nervu..mal to niekto??mna v predu na tvari neboli len v zadu....
@prvosienka88 no to mam aj ja tieto lieky.uz mesiac ma to boli a hlavne v zadu za uchom na.hlavr
@olinaaaa prosím ťa, mám presne tieto príznaky ORL vyšetrenie v poriadku, nakoľko mi pulzuje bolesť do ucha a potom ma veľmi svrbí v uchu vo vnutri. Už dva mesiace s tým chodím a nič 😥
@olinaaaa najviac ma bolí na týchto vyznačených miestach, je to len pravá strana. Ľavá nie. Čiže pod uchom, vzadu na hlave a v uchu mám nepríjemný tlak - občas bolestivý, ale nie na toľko, že si musím dať tabletku od bolesti.
@gemerka17 presne toto mám aj ja, no neviem, čo s tým robiť. Už dva mesiace to riešim. ORL vyšetrenie bolo v poriadku, aj MRI hlavy ok

@olinaaaa oh, to ma mrzí . Moja mama behá po doktoroch , boli ju hlava za uchom už dva týždne ale na orl všetko v poriadku , vraj trojkoanny nerv možno ale nevie ani neurologicka sama že či ozaj … a neprechádza jej to stále . A mne to vôbec nesedí na ten trojkoanny nerv podľa toho čo čítam na internete