icon

Trpí niektorá z vás tachykardiou?

petrah9
11. jan 2013

ahojte.mam 20 mesačnú dcérku. už rok trpím tachykardiou -búšením srdca. bola som na rôznych vyšetreniach ale nezistili mi nič. takmer každý deň mi zrazu začne bušiť srdce :(neviem sa vtedy ani poriadne nadychnuť ani rozprávať. trpí nejaká mamička týmto?:(

Strana
z2
petrah9
autor
12. jan 2013

@zuzi0911 dnes zatial nič.klopem,ale mozno to príde.. moj muz ma 6 rocne dieta este s byvalou a spolu mame jedno,to akoby som mala 2 a chcem tretie.ja moc nevaham,skor cakam na 2 ciarky🙂

zuzi0911
12. jan 2013

@petrah9 tak potom drzim palce aby sa podarilo 🙂 no ja vaham ale ved casu dost 🙂 aj ja sa dnes citim akosi podozrivo dobre 😀

waneska231
12. jan 2013

@petrah9 ahoj,no mne takto zacala panicka porucha pred cca 10 rokmi,pomohli mi az antidpresiva,tiez na zaciatku som absolvovala x vysetreni a predpisali mi betablokator.Stupnovalo sa to tak navsteva psychiatra bola nevyhnutna.

marianax
12. jan 2013

Ahojte napisem len v skratke lebo mi je maly mrzuty ....takze i ja som mala prv to busenie aj v noci a aj teraz ho niekedy mavam no zistili mi AVbloky to znamena ze srdiecko mam pomalsie ale ze no nie je nic hrozne a maju to aj vela ludi ktory o tom ani nevedia zistili mi to v noci ale je to tym stresom nase maminky to nemali ale bola ina doba dalo sa oddychnut a teraz clovek ma stres kazdy den hlavne s peniazmi aby bolo dost a pracou a byvanim.........to vsetko aj ked si myslyme ze nie ale to vsetko na nas vplyva a robi nam takto zle ja som si pred dvomi rokmi malovala detsku kvetinami a hocicim teraz sa na to maly rad pozera xixi proste som robila vsetko aby som nemyslela na to co mi je stale s tym bojujem niekedy si dam lexaurin aj ked neznasam lieky no niekedy to je nutne 😒 drzim vam peste mojki nech mate kazdy den pekny a ziadne stresy ale radost a veselost mate 🙂 ospravedlnujem sa za asi chaotycky popis no maly mi uz place tak ideeem 😅

petrah9
autor
12. jan 2013

@waneska231 ako sa ti to stupnovalo?
@zuzi0911 dnes mi je dobre este furt.ticho pred burkou? :D

waneska231
12. jan 2013

@petrah9 no,to busenie som pocitovala neustale.....bala som sa ,ze odpadnem....

zuzi0911
12. jan 2013

@petrah9 aj mne 😀 alebo zeby pokrok ked sme zistili ze nie sme same s tymto problemom a nasli sme sa 😀

petrah9
autor
12. jan 2013

@waneska231 aha aha no aj ja som sa bala aj sa bojim ale uz som si zvykla :D

petrah9
autor
12. jan 2013

@zuzi0911 sa budeme aspon podporovat :D

zuzi0911
12. jan 2013

@petrah9 😀 😀 😀 ale vazne.ono asi niekedy staci najst niekoho kto je na tom podobne a hned sa clovek citi lepsie 😀 aj ked to znie zakerne 😀

petrah9
autor
12. jan 2013

@zuzi0911 sa budeme aspon podporovat :D

petrah9
autor
12. jan 2013

@zuzi0911 a hadam to aj pomoze 🙂

luckacik
20. dec 2019

@petrah9 mne vynechava mam niekedy veľký skok v sekundách pri jednom bytí

zuzi0911
20. dec 2019

Mama to aj ja. Začalo to po druhom pôrode. Tiež s anic nezistili. Je to z vyčerpania, stresu atď....

Strana
z2