icon

Tŕpnutie prstov na rukách po zobudení

25. jún 2026

Dobré ráno. Posledné týždne sa mi čoraz častejšie stáva, že sa ráno zobudím a mám stŕpnuté prsty na jednej ruke. Po chvíli sa to "rozchodí" a počas dňa o tom ani neviem. Nikdy predtým som s tým problém nemala, preto ma to začína trochu znepokojovať.
Stretli ste sa s niečím podobným? Zistili ste, čím to bolo a pomohlo vám niečo? 🤔

anonym_9f0745
•
25. jún 2026

Koľko máš rokov, nie si v menopauze?
Môže byť, že ti zamrza rameno.
Čo píše AI?

anonym_43ac05
•
25. jún 2026

Krcna chrbtica/ zacinajuci karpalny tunel/ nedostatok vitaminu B12/…

autor
•
25. jún 2026
@anonym_9f0745

Koľko máš rokov, nie si v menopauze?
Môže byť, že ti zamrza rameno.
Čo píše AI?

@anonym_9f0745 35. Že by od ramena? Nepýtala som sa AI.

ivicatolic
•
25. jún 2026

@anonym_autor ja mám kŕče i v nohách, a veľmi často, nemôžem magnézium a chodím na injekcie, milgama , vitamíny,B, to míňa istý čas pomôže

anonym_2dd6ab
•
25. jún 2026

Mne sa takto začal ozývať karpálny tunel. Máš to na tvojej dominantnej ruke? Ale možno si si na nej len spala.

radula17
•
25. jún 2026

Mne tŕpnu prsty celú noc, mám kaprály z práce na PC☹

anonym_adb8e4
•
25. jún 2026

Ja som to mala na oboch rukach aj nohach, bola to tetania. Clen rodiny na jednej ruke - karpal.

nasasa_1
•
25. jún 2026

Mne pomohlo toto ♥ Môže to byť aj nedostatkom vitamínu B.

anonym_00cf87
•
25. jún 2026

@anonym_autor tuhnú ti svaly. Užívaj magnézium a kolagén, teraz v lete pridaj elektrolyty pomôžu uvolniť napäté svalstvo a pridaj do stravy viac alkalických potravín zeleninu, ovocie s vitamínom C a menej cukru, múky, priemyselne spracovaných potravín... pomôže kúpeľ s epsomskou soľou.

jeennyv
•
25. jún 2026

Chrbtica…krcna…karpalny tunel, aku mas pracu?

anonym_d0931b
•
25. jún 2026

@anonym_autor môže to byť sval, nerv, obehová sústava - zistíš to len tak, že ak sa to bude opakovať pôjdeš k lekárovi. Či je to neurologické, zápalové alebo iné Ti na MK nikto nepovie

diusik7
•
25. jún 2026

Ja mám to iste ale som tehotná 32 týždeň

blahaa30
•
25. jún 2026

Mavala som rovnaky problem, ale nie len rano, hocikedy pocas dna. Pridala som pohyb, fitko a beriem kazdy den pravidelne lipo C, horcik a hlavne b-complex s aktivnymi formami z https://www.biocen.sk/vyzivove-doplnky/ a velmi mi to pomohlo. Vyskusaj, za pokus nic nedas, k doktorovi som sa nastastie nedostala, kedze mi to pomohlo.