Tukové hrbolčeky - kto ich rieši? Kožný, či chirurg?
Ahojte,mám na paží ( medzi ramenom a lakťom dole) tukové guľky ktorý lekár to rieši? Kožný? Chirurg alebo?? Máte aj vy na tých miestach akoby tukové vačky také hrbolceky? Dakujem
aj moj muz to ma. ako prvotne vysetrenie by si mala mat u svojho obvodneho a on ta posle aj na chirurgiu aj na kozne. no zvacsa to to niakj neriesi, myslim liekmi alebo tak ako ked chces, daju sa vyoperovat
k obvodnemu netreba ist. rovno ku koznemu a ten posle k chirurgovi. ina cesta nie je pravdepodobne. k chirurgovi sa neda ist bez sprievodneho listka.
este by som podotkla, ze sa to robi skor v prechodnom obdobi, teda jar, jesen, pripadne zima. v lete rany castejsie mokvaju, chirurg to moze odmietnut spravit.
@kiwi3 je to bezny chirurgicky zakrok, nema divod odmietnut. V lete neoperuju? 🤔
@kiwi3 tak samozrejme ze listok ma mat. Je to odborny lekar. Ale zakrok odmietnut nemoze vykonat len preto ze je leto :D to by sa ani neoperovalo, ani nerodilo
@kikuska555 s tym letom to zase povedala mne sestricka, ked som si minuly rok chcela dat vybrat znamienka (a to bol mozno maj, max jun)

@lily14 ja mam také na hlave a dosť veľa. Máme to dedičné. Mama s tým tuším bola na kožnom.