icon

Účinky sedatív pri gastroskopii

26. apr 2025

Prosím vás ak si dám pichnúť niečo do žily pred hadicov ( lebo inak to určite nezvladnem) budem pri vedomí? Nebudem sa tam dusiť keď budem mimo? 🤦😆

diaalex
•
26. apr 2025

ja som to vyriešila, že to šlo cez nos... oveľa menšia hadička, menej nepríjemné

majamat
•
Autor odpoveď zmazal
•
majamat
•
Autor odpoveď zmazal
•
veronika2316
•
26. apr 2025

Asi záleží kde ja som bola v Žiline kde nedávajú ani sprej na omrtvenie hrdla. Tiež som myslela že neprexijem nemohla som dýchať celú dobu má napínalo ale trvalo to naozaj krátko...

autor
•
26. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat myslela som či pri naladovke budem schopná spolupracovať a nebudem sa tam dusiť 😆

dankabg
•
26. apr 2025

Autorka to ti takto nikto nepovie. Niekoho naladovka odrovna, že pri vyšetrení o sebe ani nevie, ďalší pacient nespolupracuje, vytrháva si endoskop atď. Ak máš veľké obavy tak si zabezpec na ten deň sprievod domov, nesmieš potom šoférovať ani podpisovať úradné dokumenty a už vôbec nie ísť do roboty. Držím palce

suzitok
•
26. apr 2025

Ja som bola už viac krát, s injekciou. Nepamätám si absolútne nič.

majamat
•
Autor odpoveď zmazal
•
evickuska
•
26. apr 2025

@autorka nie nebudes, je to na prd, davi ta ako chuderu ale zvladnes, moja mama mala z toho strach jej daly sa mi mari lexaurin a ze ani nevedela ale ona bola aj hospitalizovana...

autor
•
26. apr 2025
@suzitok

Ja som bola už viac krát, s injekciou. Nepamätám si absolútne nič.

@suzitok tak toto by mi trebalo lebo ja som taký panikar že ja som schopná tam skolabovať