icon

Účinok Sertralinu na hmotnosť

30. mar 2025

Prajem pekný večer...mala som dlhsiu dobu nejaké psychicke problémy tak mi dr predpisala tento liek povedala mi ze sa z neho chudne.ale zrovna par tyzdnov predtým som začala chudnúť strava viac pohybu cvicenie.bolo to ešte v januári.Par kil som schudla ale teda aj napriek pravidelnemu cviceniu a deficitu sa mi nedarí už dostať nižšie.Zamyslam sa nad otázkou či mi doktorka nepovedala blbosť lebo teda fakt co robim vaha sa mi stopla a myslim si ze keby sa chudlo uz z tych liekov(samozrejme nie nejak extrémne)tak s pridanim cvicenia a zdraveho stravovania by to malo ist lepsie a teda nie že vôbec 😒Len som chcela ak mate skúsenosti s tymto liekom ze ako to ovplyvňovalo vašu váhu

mia_von_prag
•
30. mar 2025

Sertralin môže spôsobovať nechuť k jedlu a z toho sa chudne.

zobaka
•
31. mar 2025

ja so m z neho bola hrozne hladna, zle som spala, vysadila som ho

zabka79
•
31. mar 2025

Ja som zo setralinu nemala ziadnu zmenu na vahe

basaj
•
31. mar 2025

Mne práveže doktor hovoril, že sa na sertraline priberá, tak už neviem fakt,

autor
•
31. mar 2025

Tak to je zaujímavé potom každá odpoveď iná 😅mne akoze pasujú akurát ze teda snažím sa všemožne schudnúť a nejde ani gram

adriena85
•
31. mar 2025

Ja beriem sertralin a pribrala som, no beriem aj iné lieky

elye11
•
13. jún 2025
@adriena85

Ja beriem sertralin a pribrala som, no beriem aj iné lieky

@adriena85 s čoho si pribrala dali to aj mne akurát od zajtra začínam bol ten prvý týždeň veľmi hrozný nejaké neziaduce účinky strašne sa bojím to zobrať:(

adriena85
•
13. jún 2025
@elye11

@adriena85 s čoho si pribrala dali to aj mne akurát od zajtra začínam bol ten prvý týždeň veľmi hrozný nejaké neziaduce účinky strašne sa bojím to zobrať:(

@elye11 ja beriem aj antipsychotika...treba trochu vydržať dokým začnú účinkovať, keby ti nezabrali môže ti dr. zmeniť...držím palce

elye11
•
13. jún 2025
@adriena85

@elye11 ja beriem aj antipsychotika...treba trochu vydržať dokým začnú účinkovať, keby ti nezabrali môže ti dr. zmeniť...držím palce

@adriena85 od zajtra mam začať brať sertralin a bojím sa tých nežiaducich účinkou

adriena85
•
13. jún 2025
@elye11

@adriena85 od zajtra mam začať brať sertralin a bojím sa tých nežiaducich účinkou

@elye11 ved uvidíš ako to budeš zvládať, začínajú účinkovať až po nejakom čase...ja som mala len zvýšenú únavu a spavost