Ukázal vám domáci test pozitivitu?
Prosim vas ukazali vam tie domace ag testy pozitivitu?
Mne nie, ex doma 2 nie a 3 v práci áno, akurát čaká na PCR výsledky - je 2x očkovaný a ma aj symptomy
@sense priatel ma tiez priznaky,ale uz dva samotesty negat,termin pcr este nema
@simkam2912 tak v piatok som robila dcére - negatív. V pondelok PCR utorok výsledok Pozit. Nedalo mi tak som jej urobila aj domáci a bol pozitív.
Ano, urobila som pre istotu este jeden a tiez pozitiv a syn je pozitivny uz mame ja pcr. Kolegyna to iste.
Manželovi vyšiel v sobotu pozitívny aj domáci samotest termín na pcr mal v pondelok v utorok výsledok pozitívny. Ja som do ešte v utorok mala aj domáci samotest negatívny (mierne príznaky robený doobeda) na vecer už zvýšená teplota dosť v stredu som mala pcr test vo štvrtok výsledok pozitívny asi som skoro testovala doma.
A deti keď sú choré zakaždým testujeme a ani raz nevyšli pozitívne a to mladsia mala aj že teploty okolo 38-38,5
Ano, dcera mala domaci pozitivny a na druhy den to pcr potvrdil, mala aj priznaky.
raz nie a potom ano 🙂 ako pokial sa to robi fakt ze sa clovek vytrie poctivo tak si myslim, ze by to mohlo aj dobre ukazovat (tym nemyslim hned ze pozitivne)
No u nas v sobotu vecer skolsky test ukazal negativny, aj ked dcera mala priznaky ako teplota, kasel. V nedelu mala ist na internat, tak jej hovorim nech sa este raz otestuje a pozitivny, tak sme sli na plateny ag test, ten pozitivitu potvrdil, dnes pcr cakame na vysledok. Ja som sa dnes testovala, zatial negativna aj ked ma zacali teraz vecer rezat oci a zacala som pokasliavat, aj ked pripisujem to skor fajciarskemu kaslu. Uvidime...uz by sme to chceli mat za sebou. A vam drzim palce k lahkemu priebehu
@lussinda2 dakujem,ja som sice aj ockovana,zatial mam pocit iba ako pri nadche

Mne osobne nie, ale mam dve zname, ktorym ukazal a PCR test pozitivitu potvrdil.