icon

Únava, ktorá ma ničí: Ako s týmto nastavením zvládnuť prácu?

Dnes o 09:48

Som nešťastná zo seba. Že nevládzem toľko koľko by som chcela. Dieťa začína chodiť do škôlky, konečne čas na domácnosť záhradu, no ja trochu porobim a už nevládzem. Ešte nie je ani 11. 00 a už by som driemala. Nemám pms, som vo fáze ovulácie a moja energia je fuč. Mám hashimoto ale štítna zatiaľ pracuje. Tak neviem. S takýmto nastavením ísť do práce bude zážitok. Ten pocit že človek aj chce, ale telo nepustí. 😢 Alebo stačí ísť doobeda do mesta, menší nákup vybavovanie a ja som úplne vyčerpaná. Mám 34.... 😞

1natasa1
Dnes o 09:56

Asi treba vyriešiť prečo telo nepustí... Kedy chodíš spávať, ako vyzerá tvoj bežný deň? Možno to chce len lepší timemanažment.

anonym_226598
Dnes o 10:00

@anonym_autor treba načerpať životnú energiu a začať mat rad sám seba, splniť si sny a robiť, čo nás baví. Nemusíš byť nonstop k dispozícii keď niekto niečo chce. Nech dieta niekto postrazi, aby si si mohla oddýchnuť, ísť na kávu s kamoškou, ísť cvičiť a pod. Samozrejme ber vitamíny, magnezium aj každý deň a D vitamin pokým nezačne leto.

anonym_e97021
Dnes o 10:09

Krvný obraz? Železo? Spíš dosť? Ja bývam unavená, keď jem sladkosti, keď si dávam pozor na stravu a jem menej sacharidov, mám oveľa viac energie.

anonym_611d02
Dnes o 10:22

@anonym_autor návratom do práce sa ti telo podľa mňa zmobilizuje. Teraz si unavená, lebo môžeš, si doma, motkáš sa v záhradke, odnesieš dieťa do škôlky a zo škôlky, telo si dáva reset. Ja to tiež tak mám, keď nemusím nič, nič sa mi nechce a už o 11-tej sa mi chce spať. Akonáhle musím fungovať a chodiť do práce, fungujem a neriešim či sa mi chce alebo nie.

anonym_62d09a
Dnes o 11:21

3 roky únavy, všetky vyšetrenia ok, pochodila som všetko, a nakoniec mi úplne náhodou zistili reumu. Príčinu teda únava ma, len prísť na to, čo ju spôsobuje.

anonym_29f974
Dnes o 11:27

@anonym_autor tiež som toho názoru, že si skoč k doktorovi na krvný obraz, asi tam nejaká príčina bude, málo železa, D vitamínu atď. Ja som bola tak unavená pri staršej dcére na MD, mala som 22 rokov a zvýšenú kyselinu močovú v krvi, našťastie to spravila diéta s vylúčením údenín

anonym_166c69
Dnes o 11:35

bude niekde problem

si mlada, mala by si mat kopu energie, cize niekde bude chyba - patraj

anonym_de1043
Dnes o 12:33

ja som taká o ničom, na obed ospalá keď mám málo železa. Keď ma to chytí, tak si rovno dám tabletky 2-3 dni a idem ako raketa pár týždňov. Spočiatku som užívala denne, teraz je to ok, tak mám len 3 tbl. do mesiaca. Daj si urobiť krvný obraz a ak ti treba železo dr. ti predpíše. Voľnopredajné stojí za prd nedá sa to porovnať. Samozrejme môže to byť aj niečo iné, určite navštív dr. nie je to normálne.