icon

Uštipnutie - čo to môže byť?

lenka8p
17. jún 2022
Uštipnutie - čo to môže byť?
waggi
17. jún 2022

Wau, no nieco riadne a to si necitila? Ci ako sa k takemuto niecomu da dostat? Ono na druhej strane, teraz je vsetok ten hmyz taky ,,zmutovany" ze proste aj nejaky chrobacik to kludne mohol byt akurat takato reakcia.

libelle
17. jún 2022

to mohla byt taka muska, ktora hryzie. Mna tak uhryzla pred rokmi a teda reakcia brutalna, mala som to asi dva mesiace, aj sa mi tam urobil taky biely kruzok ako pri borelioze zvykne, bola som aj u dr.brali mi krv,ci ma to nahodou neinfikovalo. Potom sa tam este spravila modrina, fakt to dlho ustupovalo,aj to bolelo a svrbelo. Ak mas fenistil kvapky,tak si ich daj.

kittykat22
17. jún 2022

@lenka8p daj si na to fenistil gel. Mozes aj 5-6x do dna. Hned ako ta to zacne skrabat tak nanes fenistil na schladenie. Do 24 hodin ti bude lepsie. Nesmies si to skrabat lebo to rozneseies este dalej.

sono2
17. jún 2022

Mne je divne že to je kruh, šla by som s tým k doktorovi- Borelióza

petronellla87
17. jún 2022

@lenka8p mňa min rok tiež presne takto daco stiplo... Dávala som si na to fenistil časom to prešlo ale dlho to trvalo hádam aj mesiac som to mala aj ma to riadne svrbelo

simca06022011
17. jún 2022

ovad, komar hocico.. ja to mam vzdy taketo... svine stipave... minule leto cele stehno som mala... stipanec ako moja ruka