Užíval niekto Serotonín?
Užíval niekto serotonín ?
Ano,pomohol
Brala som 5-htp 200 mg Sunday natural, vedlajsie ucinky som nemala.....
@zuwa78 mozem sa spitat na co ty pomohol
@michaela404 mala somm panicke ataky....psychické nepohodlie.....dala som si ho pozrieť v krvy a mala som ho minimum......tak som doplnala
@michaela404 mala somm panicke ataky....psychické nepohodlie.....dala som si ho pozrieť v krvy a mala som ho minimum......tak som doplnala
@zuwa78 a tento vyrobok ty pomohol
@zuwa78 a tento vyrobok ty pomohol
@michaela404 ano pomohol, ale treba zmeniť aj myslenie....poupratovať si v hlave...dat sa späť do psychickej rovnováhy..........
@zuwa78 aku si mala hodnotu serotoninu z krvi ?
@anonym_autor hodnotu som mala veľmi nízku......úplne na samom spodku.....dala si si serotonin pozrieť????
@zuwa78 z krvi ano , mam okolo 600
@anonym_autor aký je rámec?????
Inac treba doplniť b komplex a železo.........
Teraz beriem na večer pred spaním magnezium z tryptofanom.....
@zuwa78 ramec je 300-2200
Uzivam aj becko aj zelezo aky
Ake problemy ti robil nizky serotonin ?
@zuwa78 ramec je 300-2200
Uzivam aj becko aj zelezo aky
Ake problemy ti robil nizky serotonin ?
@anonym_autor tak tych 600 mas extrémne malo......to musíš doplniť......ja som brala serotonin večer.....
Mala som panicke záchvaty, depresívne epizódy ,nespavosť psychické nepohodlie,migrény a kopec iných potiazi
Ty mas co?????
Ešte som brala, teda beriem zinok a selen
Feritin máš koľko????? (Zásobník železa)
@anonym_autor tak tych 600 mas extrémne malo......to musíš doplniť......ja som brala serotonin večer.....
Mala som panicke záchvaty, depresívne epizódy ,nespavosť psychické nepohodlie,migrény a kopec iných potiazi
Ty mas co?????
Ešte som brala, teda beriem zinok a selen
Feritin máš koľko????? (Zásobník železa)
@zuwa78 feritin mam teraz len 20, tiez malo predtym som mavala aj 4 , horko tazko som ho dostala na 20-30
Ja mam strasnu nespavost migreny a kopec dalsieho
Skusim doplnit ten serotonin ci to pomoze na tu nespavost , predtym som mala serotonin vyse 1000 teraz mi o dost klesol
@zuwa78 feritin mam teraz len 20, tiez malo predtym som mavala aj 4 , horko tazko som ho dostala na 20-30
Ja mam strasnu nespavost migreny a kopec dalsieho
Skusim doplnit ten serotonin ci to pomoze na tu nespavost , predtym som mala serotonin vyse 1000 teraz mi o dost klesol
@anonym_autor ja som mala za posledných 10 rokov furt nízky feritin.....podľa lekara to bolo v poriadku...išla som na vyparoch...unavená som bola na smrť.......doplnila som ho.....plus beriem vyššie dávky b komplex, večer magnezko a tryptofan, zinok,selen, vit.c, vit d, vlasy mi prestali padať na 90%,spím dobre, naladená som,radostná som,viem sa tešiť a zasmiať od srdca,energiu mam......dôležitý je aj omega 3....určite si ho kup a ber ho pravidelne......
Eliminuj stres a stresové situácie.......dopraj si oddych, kontroluj si myšlienky......negatívnym myslienkaj nepodliehaj, stopni ich.....tie vedia tiež človeka zničiť.......
@anonym_autor ja som mala za posledných 10 rokov furt nízky feritin.....podľa lekara to bolo v poriadku...išla som na vyparoch...unavená som bola na smrť.......doplnila som ho.....plus beriem vyššie dávky b komplex, večer magnezko a tryptofan, zinok,selen, vit.c, vit d, vlasy mi prestali padať na 90%,spím dobre, naladená som,radostná som,viem sa tešiť a zasmiať od srdca,energiu mam......dôležitý je aj omega 3....určite si ho kup a ber ho pravidelne......
Eliminuj stres a stresové situácie.......dopraj si oddych, kontroluj si myšlienky......negatívnym myslienkaj nepodliehaj, stopni ich.....tie vedia tiež človeka zničiť.......
@zuwa78 dakujem za rady si zlatá🙂
@zuwa78 a ešte sa opýtam keď si nespávala aké si mala hodnoty feritinu ?

Ano,ja...