Uzivanie zeleza
Dobry den. Prosim vas ma niekto skusenost zo zelezom,ze ho prehanalo? Uzila som predvcerom 1 tabletku na obed a rano ma prehnalo. Vcera som si dala riez 1,lebo som netusila,ci to mam zo stravy,stresu,.... a dnes rano ma zase prehnalo. Pred obedom len trochu ale mala som az zltu stolicu. Pockam este par dni ci to neprejde a pojdem k lekarovi ak nie,len ci to moze byt s toho zeleza. Vysledky na zelezo som mala len na hrane,takze nie nejake velmi zle.Dakujem
Aké užívaš? Na predpis od lekára? Fe je také všelijaké, kým človeku zapasuje na žalúdok. Áno, môže z tých tabletiek preháňať. Niekto ich pár vymení práve kvôli prehánaniu.
Aké užívaš? Na predpis od lekára? Fe je také všelijaké, kým človeku zapasuje na žalúdok. Áno, môže z tých tabletiek preháňať. Niekto ich pár vymení práve kvôli prehánaniu.
@zuzana2910 mala som maltofer,z toho ma zapekalo a teraz mam Dr.max zelezo s vit.c. Ze malo byt setrnejsie na zaludok,ale asi to mi nezapasovalo.
Ja uzivam tardyferon, ten je vraj velmi dobre tolerovany a nie su z neho az take caste zaludocne tazkosti.
@kika6956 ahoj, ja som aktuálne tehu..a Dr.mi dala tardyferon keď ma po užití tabletky na druhý deň nezapieklo tak prehnalo. Potom som jej to vravela že mi asi nesedí tak zmenila na sorbifer a to isté 😬🫣.
Neviem prečo to takto nejako neviem ani ja zniesť ale určite to je z toho lebo to mám len keď si dám tie lieky tak na druhý deň.

@kika6956 ano,zda sa mi, ze pri nadbytku zeleza moze prehanat