icon

Úzkosť a stres

12. jún 2025

Ahojte asi 2 roky trpim strachom ist niekde sama , strach z telefonovania , kazdodenne vycerpanie / unava , tras ( niekedy mam pocit ze sa mi trasie cela tvar ) , busenie srdca , potenie , velmi zle znasanie situacie kde musim ist sama alebo skor ani nejdem lebo mi to robi extremny problem , strach z chyb , strach z reakcii a hodnotenia druhych , zla komunikacia s cudzimi ludmi , bojim sa zlyhania , nedokazem zaspat ked ma nieco caka na druhy den , ked idem sama niekde mam pocit ze sa kazdy na mna pozera a ked ide skupinka ludi mam pocit ze na mna “ poukazuju “ alebo ma riesia , nutene myslienky typu ty to nedokazes oni sa na teba pozeraju atd ktore sa zastavit nedaju..vsetko do detailu a plno ineho ma velmi stresuje a vycerpava , bojim sa cokolvek urobit aj ked som to predtym robila 10000x , obcas mam pocit ze by som tu nemala byg , neviem uz pomaly normalne fungovat obmedzuje ma to..stale si len myslim ze si to domyslam a nie je to pravda preto som sa este nikdy neodhodlala to riesit s odbornym personalom 😣 myslite ze je cas to ist riesit ? bojim sa ze ma vysmeju alebo ze nedajboze si to fakt len namyslam..neviem ci to je uzkost ale nezvladam to nemam to pod kontrolou..ak mate nejake rady , pomoc , ako na to zatial tak budem rada..dakujem

luccija
•
12. jún 2025

A načo čakáš?už dávno si sa mala liečiť nezijes plnohodnotný život vieš aký to je nápor na telo?Takto žiť 2 r prečo??☹️hypochondri chodia po lekároch bez hanby a ty máš problémy a nejdeš.
Choď celkom určite

3009
•
12. jún 2025

smer psychiater čím skôr.

guudy
•
12. jún 2025

Psychiater. Zbytocne sa trapis 2 roky.

enmery
•
12. jún 2025

Nikto z odborníkov Ťa nevysmeje. Sú tam presne pre takéto prípady. Nie sú to zdravé, ani normálne stavy. Netreba sa zbytočne trapiť, vyhľadaj pomoc lekára.

marianarem
•
12. jún 2025

Neboj sa nikto ta nevysmeje, je to bezna psychiatricka diagnoza, cize psychiater ju vidi velmi casto a bude vediet poradit.

autor
•
12. jún 2025

Neriesila som to preto lebo som nemala 18 a rodicia to nejak len odignorovali a tym padom som si myslela ze to je nepodstatna vec a ze si len domyslam..par ludi sa mi za to posmievalo ze sa bojim ludi hahah..no a tym to skoncilo . Teraz sa nedokazem sama odhodlat ku psychiatrovi i ked mi bude vediet pomoct , neviem ako dalej..su dni kedy mi je lepsie ale teraz mam pred skuskami cize je to o dost horsie..

enmery
•
12. jún 2025

Keby si mala otvorenú zlomeninu nohy, sedela by si doma a tým pádom by si sa odsúdila na krívanie a iné telesne problémy, alebo by sa nechala ošetriť/ operovať, noha sa zahojí a ty budeš normálne fungovať?
Toto je presne to isté a aj keď ty si to nemyslíš, pomoc existuje.

guudy
•
12. jún 2025

Ja nechapem, kolko ludi ma stale predsudky voci psychologom a psychiatrom. Psychicke zdravie je predsa rovnako dolezite ako to fyzicke…

sowhat
•
12. jún 2025

mas dve moznosti - bud to neriesit a nezit, ale iba prezivat, alebo sa nakopnut, urobit prvy krok a vyhladat odbornu pomoc - som si viac nez isty, ze ti to pomoze. Dnes sa to uz berie uplne inak, skor je moda ist za psychologom pomaly aj preventivne...

knmmch
•
13. jún 2025

smer psychiater.. ..nasadí lieky a pokračuj v psychoterapii.. ..dobre bude, len to začni riešiť s odborníkmi..