Úzkosť z magnetickej rezonancie mozgu po asfyxii
Ahojte,v sobotu mi pred plánovanou sekciou rupla maternica ,následne sa k malinkej nedostával pár minút kyslík..keďže som bola priamo na sále v BB ,malinká bola hneď ochladzovana..prosím máte niekto skúsenosti ?veľmi sa bojím aké následky si ponesie..zajtra nás čaká MR mozgu a ja mám obrovskú úzkosť
Apgar bol aky? Babatka vedia prekvapit a aj po asfyxii mozu byt uplne v poriadku, pripadne len nepatrne zaostavanie pmv 🙂 vacsinou sa to ukaze az casom, ani mr to nemusi uplne predpovedat, mozog ma velku neuroplasticitu, moze sa "opravit" sam, neboj 🙂 budem drzat palce, nech je vsetko v poriadku
@anonym_autor neboj, bude to dobre, mala si stastie. Mozno bude mat nejake lahsie poruchy uceni a, ale neboj sa toho, ten mozog babatiek vydrzi dost vela. Hlavne ked hned jednali
poznam pripad uplneho chladenia mozgu, Apgar 0/0/5 a maly je zatial uplne ok, ma 4 a chodi normalne do skolky bez akehokolvek zaostavania. pisem pre povzbudenie…
@anonym_autor 🍀 🍀 🍀 nech je vsetko v poriadku

cim skor tym lepsie , u domacich porodiv je to kriticke ale takto z toho nebude nic moc neboj