Úzkosti a bolesti chrbtice
Dobrý večer,prosím vás,už asi 2 mesiace sa trápim problémami,začalo mi to nevoľnosťou napätím,bolesť slabá chrbta,chodila som na rehabky,brala rôzne lieky,nič nepomohlo,preustilo sa mi to do silných bolesti chrbtice,hlavy,mám z toho strašne úzkosti celé dni,budím sa je mi zle totálne,cez deň na mna prichádzajú pravidelne úzkosti,musím si dať aj liek na ukľudnenie. Mám zmeny na chrbtici,zaplatila som si súkromne fyzio,teda vlastne moja otázka je,ci vám pomohlo keď ste začali fakt poctivo pravidelne cvičiť,poprípade nejaké masaze k tomu ? Vymiznú mi aj tie úzkosti ? Ja som úplne zúfalá z toho,celé dni mi je zle a točí sa mi hlava :((( ďakujem pekne
Chrbticu môžeš mať stuhnutú a môže ťa bolieť, ale úzkosti sú psychického pôvodu, nie fyzického.....čiže teoreticky ak ťa nebude bolieť chrbtica, nemusíš mať ani úzkosti....ale treba si uvedomiť že úzkosti sú psychického pôvodu, čiže úzkosti nemusia prejsť....dávaj si denne aj magnézium, to je celkovo na uvolnenie, čiže pomôže aj na stuhnutú chrbticu aj na úzkosti a ak máš aj AD tak ich ber.....a samozrejme to cvičenie, to ti tiež pomôže aj na bolesť chrbta a aj na psychiku + veľa prechádzok ako takých, akýkoľvek pohyb.....cvičenie skús pilates, jogu, SMS systém, cviky od fyzio a môžeš to obmieňať...mna bolela chrbtica zo zlého držania a teda mne viac pomáhal pilates ako SM systém.....pri pilatese som cvičila z Fitshakera - pilates alebo také tie cviky pre tehotné a teda bolo to naozaj super, pilates z cvičiteľkou (skupinové cvičenie) mi vôbec nerobilo dobre...musíš natrafiť na cvičenie pri ktorom budeš sama cítiť že ti pomáha....

Ja si myslim, ze je to presne opacne. Bolesti chrbtice mas z uzkosti.