Vaša osobná skúsenosť s peptidom GHK-Cu
Ahojte máte skúsenosť s peptidom GHK-CU?
@anonym_autor ja som si to ešte len objednala. Ty to už užívaš? Ak áno, akú máš skúsenosť?
@mimihe ano užívam. Treba brať ráno zinok. Viditeľné zmeny som videla tak po mesici užívania.
@anonym_autor ďakujem pekne a koľko berieš, máš nejaké nežiadúce účinky, napríklad vyráška, začervenanie alebo štípanie v mieste vpichu?
@mimihe beriem 2mg 5 dni v tyzdni potom víkend pauza. Ja som mala akné takže to zhodnotiť nemôžem. Ale nič iné ako štípanie v mieste vpichu som nemala. Ono treba po nabratí chvíľku nechať v striekačke, aby to nebolo tak studené.
@mimihe beriem 2mg 5 dni v tyzdni potom víkend pauza. Ja som mala akné takže to zhodnotiť nemôžem. Ale nič iné ako štípanie v mieste vpichu som nemala. Ono treba po nabratí chvíľku nechať v striekačke, aby to nebolo tak studené.
@anonym_autor plánuješ si urobiť aj nejakú pauzu a potom znova začať?
@anonym_autor plánuješ si urobiť aj nejakú pauzu a potom znova začať?
@mimihe áno, má sa cyklovať po 8t
@anonym_autor ďakujem veľmi pekne za tvoje odpovede a na ktorom mieste na tele si to picháš a akú dlhú pauzu plánuješ?
@mimihe nieje zač. Striedam miesta na bruchu, vždy do iného. A pauza by mala byť tiež 8t sa mi zdá

@anonym_autor ja som si to ešte len objednala. Ty to už užívaš? Ak áno, akú máš skúsenosť?