Vedľajšie účinky lieku Nolpaza
Dostala som liek nolpaza na bolest brucha. Davam si ich pred obedom. Po prvej tabletke mi nebolo nic. Po druhej som mala rano mierne krce v bruchu a ma prehanalo. Dala som si smectu. Ten den som si nolpazu nedala. Dala som si ju na druhy den a v noci som sa zobudila s krcami v celom bruchu a opat mi toci creva. Moze to byt z nolpazy? Mali ste niekto podobne skusenosti?
Skús kvapky iberogast, tie sú v globále na rôzne tráviace ťažkosti. Od Valoviča si mala kvapky na žalúdok, má aj chol kvapky - veľmi dobre po nich trávi ťažšie jedlo, u nás doma toto nesmie chýbať. Skúsila by som možno tráviace enzýmy pred jedlom... Npr.Opti digest (môžu to brať už aj deti), alebo inú značku. Je to zmes viacerých tráviacich enzýmov. A stres...možno dookola omieľané, no ozaj je spúšťačom mnohých tráviacich problémov, oslabuje najmä žlčník.

Ja užívam Nolpazu každý deň ale ja ju mám na kyselinu žaludočnu a je to veľmi dobrý liek ak máte zvýšenú kyselinu áno vám ju ešte zníži a možno z toho máte problémy Veronika