Vidíte druhú čiarku?

Ja osobne tam absolútne nič nevidím. Ak máš príznaky, počkaj a zajtra otestuj znova. Ale toto je za mňa negatívne. Nie som si úplne istá ale nie je v návode napísané (rovnako ako pri tehotenských), že po určitom čase (viac ako 15 min) sa už nemá odčítavať?
@stella03 no mierne priznaky mam cca 2.deň..chcela som ho vyhodit ale nechala som ho pre istotu tak a po 45min zrazu slabá sivá sa mi zdala len pri lepšom svetle 💁♀️
Keď vieš čítať komentáre na koňovi isto si vieš prečítať aj pribalovy leták... Co sa tam píše, že v akom čase máš odčítať výsledok?
Ja som presne takto mala, uz som mala priznaky, a tiez vysla takato slabunka takmer neviditelna ciarka, potom o dva dni uz bola bordova. Pockaj dva dni, sprav znova a urcite bude pozitivny.
Ja som mala 2 dni teploty, priserne bolesti tela, koze, svalov a klbov, zimnicu a test negativny. Az na treti den tychto priznakov mi vysiel pozitivny. Potom potvrdene aj PCR testom, este sa robili, zaciatkom aprila to bolo. Skus sa otestovat o den, dva...
Test si zopakuj zajtra a aj pozajtra. Teraz je test este negativny, po 15 minutach to pozri - a potom vyhod do kosa - ono sa tam vie to rozpit riadne..
No ja som mala viaceré kontakty a typicke priznaky - hrdlo, zvysena teplota, palenie v nose a zahlienenie.. dokopy asi tak 2dni :/ zajtra to skusim
Ďakujem ženy no zajtra skusim ďalší test pisem vam potom 🙂
zda sa mi, ze sa tam nieco crta.
ja som mala doma 2 clenov domacnosti jasne pozitivnych v novembri, ja test stale engativny. antigen. opakovane som si ho robila a az posledny bol takto slabo pozitivny po hodine. PCR som mala pozit apriznaky velmi slabe.
tiez poznam mnoho ludi, co mali antigen negat a PCR pozit.