Vitamíny po pôrode
Milé ženy, chcela by som poprosiť tie z vás, ktoré berú vitamíny v období dojčenia/po pôrode a teraz nemyslím vitamíny na tvorbu mlieka...ale skôr na podporu energie a zlepšenia celkového stavu. 7 mesiacov to už ťahám s mojím drahým bábätkom, neberte to v zlom nevymenila by som ju za nič na svete, ale mám dni, keď naozaj nevládzem cítim sa slabá, mám bolesti kĺbov a pri malej musím fungovať, či už pukajú kosti alebo bolia kolená, slabiny.
Po pôrode som takú nevládnosť čakala, ale pol roka preč a ja sa stále nemôžem z toho kruhu vymotiať. Malá už lozí a keď sa jej chcem plne venovať bez nervozity z únavy chcela by som to podporiť aj s vitamínmi vhodnými pre dojčiace ženy. Tak ak niejaké beriete prosím o recenziu a odporučenie, lebo internet je plný tabletiek a ja chcem počuť od reálnych žien ich skúsenosť. Ďakujem 🙏
@pribinak železo mám v norme, skôr som sa pýtala aj na bolesť kĺbov a slabín. Pýtam sa mamičiek ktoré niejaké vitamíny berú a sú spokojnejšie ak by sa podelili s recenziou.
@ladymarina tiez mam bolest klbov,najma kolien,panvy a slabin. Pripisujem to tomu ze som v sebe nosila 5kilove babatko. Cize panva sa roztiahla aj klby sa dostali do ineho postavenia. Mozno to dlhsie potrva kym sa to da dokopy. Ja mam 8mesačnu slecnu
Skor odber krvi na vylucenie reumatologickych ochoreni, tie sa tehotenstvom mozu spustit a robit taketo potiaze
@ladymarina ak sú výsledky krvi v poriadku - krvný obraz - hemoglobín, mineralogram : vápnik, horčík, z iných štítna žľaza, tak by som skúsila Femibion 3 alebo LadeeVita pripadne sú aj kolagény pre dojčiace, čo sa týka kĺbov nedá sa to jednoznačne posúdiť takto z čítania či môže ísť o niečo reumatologické - skôr postihuje drobné kĺby na rukách, nohách.

@ladymarina železa máš dosť? Daj si spraviť krvny odber