icon

Volnopredajné doplnky na lepší spánok: Čo funguje?

18. júl 2026

Baby, poraďte, čo vám zabralo. Ťažko sa mi zaspáva, dlho to trvá a často sa v noci budím. Potom vstávam unavená. Potrebujem niečo na lepšie zaspávanie, aj na pokojnejší spánok, ale je toho na trhu strašne veľa... Zzz mi bolo poradene od jednej známej, ale rada si precitam aj iné skúsenosti. Ďakujem pekne

anonym_54fb08
18. júl 2026

Kadečo som skúsila, s melatoninom, medovkou, magnezium na spánok. Mam to rovnake. Niekedy je to na figu. Ak je to uz neúnosné, raz za čas mi neurologicka predpíše niečo na spanie.

anonym_4a9d24
18. júl 2026

@anonym_autor silné magnezium, a CBD kvapky alebo CBG sú ešte lepšie na nervy.

stellarstar
18. júl 2026

L tryptofán, roky som fungovala na zolpideme alebo hoggar night. Stoppla som to a prestúpila som na ten tryptofán. Mne pomáha

anonym_bf445c
18. júl 2026

A čo prostredie v ktorom zaspávate? Teplota, vlhkosť, elektronika? Tiež som nemohol dobre spať, aj keď som spal dlhšie, zobudil som sa unavený, prípadne som sa budil aj v noci. Akonáhle som si kúpil zvlhčovač, a ťahám vlhkosť až na 55% spinkám ako bábätko.
Ono to nemusí byť vždy len o chémii a tabletkách.

anonym_3d39fa
18. júl 2026

magnerot. alebo potom zopiclon.

1andrea111
18. júl 2026

Melatonín 3 mg od firmy jamieson zaručene pomôže

petamich
18. júl 2026

@anonym_autor ja som objavila nocne magnezium od Pudhistamo myslim Ilta a superske je, mne sa tak dobre spi 🙂

blahaa30
18. júl 2026

Opatrne s vysokými dávkami melatonínu nad 1 mg, alebo celkovo užívanie viac ako 2 týždne, môže totiž spôsobiť hormonálnu nerovnováhu. Odporúčam Biocen magnézium bisglycinát: https://www.biocen.sk/magnezium-bisglycinat/, cca hodinku pred spánkom 1-2 kapsuly. Mám po ňom oveľa hlbší spánok ako bez neho. Užívam hlavne, keď mám neskorú fyzickú aktivitu alebo mi idú v hlavne myšlienky a len sa obraciam hore dole v posteli..