Volnopredajné doplnky na lepší spánok: Čo funguje?
Baby, poraďte, čo vám zabralo. Ťažko sa mi zaspáva, dlho to trvá a často sa v noci budím. Potom vstávam unavená. Potrebujem niečo na lepšie zaspávanie, aj na pokojnejší spánok, ale je toho na trhu strašne veľa... Zzz mi bolo poradene od jednej známej, ale rada si precitam aj iné skúsenosti. Ďakujem pekne
@anonym_autor silné magnezium, a CBD kvapky alebo CBG sú ešte lepšie na nervy.
L tryptofán, roky som fungovala na zolpideme alebo hoggar night. Stoppla som to a prestúpila som na ten tryptofán. Mne pomáha
A čo prostredie v ktorom zaspávate? Teplota, vlhkosť, elektronika? Tiež som nemohol dobre spať, aj keď som spal dlhšie, zobudil som sa unavený, prípadne som sa budil aj v noci. Akonáhle som si kúpil zvlhčovač, a ťahám vlhkosť až na 55% spinkám ako bábätko.
Ono to nemusí byť vždy len o chémii a tabletkách.
magnerot. alebo potom zopiclon.
@anonym_autor ja som objavila nocne magnezium od Pudhistamo myslim Ilta a superske je, mne sa tak dobre spi 🙂
Opatrne s vysokými dávkami melatonínu nad 1 mg, alebo celkovo užívanie viac ako 2 týždne, môže totiž spôsobiť hormonálnu nerovnováhu. Odporúčam Biocen magnézium bisglycinát: https://www.biocen.sk/magnezium-bisglycinat/, cca hodinku pred spánkom 1-2 kapsuly. Mám po ňom oveľa hlbší spánok ako bez neho. Užívam hlavne, keď mám neskorú fyzickú aktivitu alebo mi idú v hlavne myšlienky a len sa obraciam hore dole v posteli..

Kadečo som skúsila, s melatoninom, medovkou, magnezium na spánok. Mam to rovnake. Niekedy je to na figu. Ak je to uz neúnosné, raz za čas mi neurologicka predpíše niečo na spanie.