Všeobecný lekár pre dospelých, ktorý poradí cez správu
Je tu prosim nejaky všeobecny lekar pre dospelych ktoreho by som mohla skontaktovať spravou a poradiť sa s nim. Ďakujem.
Od 1. januára 2026 funguje na Slovensku nová, bezplatná a nonstop dostupná zdravotná poradenská linka 116 117. Je určená na odborné konzultácie pri neurgentných zdravotných problémoch (horúčka, mierne bolesti, tráviace ťažkosti, drobné úrazy), čím pomáha odľahčiť záchrannú službu (155) a naviguje pacientov k správnemu postupu.
@anonym_autor Aj keby tu taky bol tak z tvojho prispevku priam srsi ze tie sms budu chodit do konca zivota ako sa ti zrovna hodi. Na take nieco nemozes ocakavat ze ti da niekto svoj osobny kontakt
Plus cakas ze niekto bude venovat svoj cas a svoje schopnosti tebe, preco by to robil? Co ponukas?
@martinmmartin
tak ani sa autorovi necudujem. Ja napriklad k dr moc nechodim a ked uz, vysetri da lieky a cau. No minule som bola s makou a sama som mala toho viacej a trvalo to asi hodinu. Dr mi pivedala, ze uz sme dlho lebo ma inak 5 minut na pacienta! A prisaham ti, ze s chorym rocnym dietatom tam nebudem dlho diskutovat len tak z nudy. A to bola este velmi mila. Ina sa s tebou nepara a fakt tych 5 minut dodrzi.
Zijeme mimo Sk a decku dr mane sukromnu, ta si ten cas vezme a nemusi sa tak nahanat. A teda v tomto ti davam za pravdu - ak chce niekto prebrat problem, treba sukromneho dr. Zaplatis si, bude mat vyhradeny cas a klud.
mno a este je tu chat gpt ;)
@anonym_autor Ja si myslím, že to by nebolo dobre riešiť nejaký závažnejší zdravotný problém SMS-kou, to treba vidieť, mať čerstvé výsledky alebo dr. musí poslať na odborné vyšetrenie.
@anonym_autor Aj keby tu taky bol tak z tvojho prispevku priam srsi ze tie sms budu chodit do konca zivota ako sa ti zrovna hodi. Na take nieco nemozes ocakavat ze ti da niekto svoj osobny kontakt
Plus cakas ze niekto bude venovat svoj cas a svoje schopnosti tebe, preco by to robil? Co ponukas?
Ja si myslim,ze pise,ze hlada lekara vseobecneho ktoremu by mohla napisat spravu tu na Mk. Nie sms. O sms nikde ani slovo ci.
@martinmmartin co by mala ponukat? Nevies co chce. Mozno len precitat spravu do obycajnej reci,obycajneho cloveka.
snad nejaky privatny s brutalnym cennikom,, by sa mozno s tebou bavil,,po preposlani lekarskych sprav ,,,,,prepac,, ale ziadny lekar si v dnesnej dobe, nahravania hovorov a pod,, nezoberie na triko, aby telefonicky, len tak niekomu daval rady/ info ohladom zdravotneho stavu...
Ak mas vszp, tak cez Dr. Nonstop+ mas narok na 2 bezplatne konzultacie.
@anonym_autor
A potom ho budes sudit,
Myslím že žiaden toto dobrovoľne robiť nebude. Ja mám chvalabohu obvodaka takého čo aj o polnoci k nám už dobehol. Ale je to môj veľmi dobrý kamarát. A ak od neho niekto niečo chce, povie mu nech príde na ambulanciu. Pokiaľ viem nemá vyhradený čas 5min, cez správy nerieši absolútne nič a ak je nejaký problém s ktorým si nie je istý alebo ho ako obvodak nevie vyriešiť posiela automaticky na pohotovosť lebo logicky nebude preberať zodpovednosť za ľudí čo ani nevidel.